Tgrt Haber

Oyuncu Cem Cücenoğlu evleniyor! İlk adımı attı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
14 Aralık 2023 14:51 - Güncelleme : 14 Aralık 2023 14:51
Oyuncu Cem Cücenoğlu evleniyor! İlk adımı attı

Son dönemde verdiği kilolarla dikkat çeken oyuncu Cem Cücenoğlu, evleniyor. Ünlü oyuncu, müzisyen Asude Karayavuz'a evlenme teklif ettiği anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Poyraz Karayel dizisinde oynadığı Taş Kafa karakteriyle tanınan oyuncu Cem Cücenoğlu mide ameliyatı sonrası verdiği kilolarla dikkat çekti. Oyuncu bir süredir beraber olduğu Asude Karayavuz'a evlenme teklif etti ve hazırlıklara başladı. 

CEM CÜCENOĞLU EVLENİYOR

Deli Yürek, Cennet Mahallesi, Yabancı Damat, Arka Sokaklar, Poyraz Karayel ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizilerinde rol alan Cem Cücenoğlu, mezzo-soprano Asude Karayavuz'a evlilik teklif etti. “Evet” cevabını alan Cücenoğlu, evlilik hazırlıklarına başladı.

Oyuncu Cem Cücenoğlu evleniyor! İlk adımı attı

150 KİLODAN 90 KİLOYA DÜŞTÜ

Yer aldığı Poyraz Karayel dizisinde Taş Kafa karakteriyle tanınan oyuncu Cem Cücenoğlu 150 kilodan 90 kiloya düştü. 60 kilo veren oyuncu adeta bambaşka birine dönüştü.

Oyuncu Cem Cücenoğlu evleniyor! İlk adımı attı

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...