Tgrt Haber

Oyuncu Devrim Özkan’dan Lucas Torreira itirafı geldi!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Takvim.com
05 Ekim 2023 15:31 - Güncelleme : 05 Ekim 2023 15:31
Oyuncu Devrim Özkan’dan Lucas Torreira itirafı geldi!

Bir süredir adı Galatasaray’da oynayan Lucas Torreira ile anılan oyuncu Devrim Özkan, konu ile ilgili ilk defa açıklama yaptı. Daha önce birlikteliği yalanlayan oyuncu, bu sefer beklenmedik bir cevap verdi.

Ne Gemiler Yaktım dizisiyle ekrana dönecek oyuncu​ Devrim Özkan, sürekli birlikte görüntülendiği futbolcuLucas Torreira​ hakkındaki sorulara ilk kez cevap verdi. Yeni projesi için heyecanlı olduğunu belirten oyuncu, bu sefer beraberliğini yalanlamadı.

"SADECE İŞİMLE ÇOK MUTLUYUM"

Daha önce birçok kez birlikte görüntülenen Devrim Özkan ve Lucas Torreira, beraberliklerini her defasında yalanladı. Hatta Devim Özkan bir röportajında” Hayatımdaki tek şey işimdir ve sadece işimle çok mutluyum" diyerek birliktelik haberlerini yalanlamıştı. Oyuncu, bu kez ezber bozdu.

Oyuncu Devrim Özkan’dan Lucas Torreira itirafı geldi!

DEVRİM ÖZKAN'DAN EZBER BOZAN CEVAP 

Katıldığı lansmanda röportaj veren Özkan, bu sefer Lucas Torreira ile beraberliğini yalanlamadı. Yaz aylarının çok iyi geçtiğini belirten güzel Özkan, "Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira ile bu yaz Miami'de yakalandınız bu konu ile ne demek istersiniz?" sorusuna, "Her şey göründüğü gibi..." diyerek iddiaları doğruladı.

 

Kaynak: Takvim.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...