Tgrt Haber

Oyuncu Ezgi Mola anne oldu! Oğluna verdiği isim netleşti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: birsenaltuntaş.com
24 Kasım 2023 09:07 - Güncelleme : 24 Kasım 2023 10:52
Oyuncu Ezgi Mola anne oldu! Oğluna verdiği isim netleşti

Geçtiğimiz yıl işletmeci Mustafa Aksakallı ile evlenen Ezgi Mola’dan güzel haber geldi. Oyuncu dün akşam saatlerinde doğum yaptı. Oğlu olan çiftin bebeklerine verdikleri isim de netleşti.

Gözlerden uzak bir hamilelik geçiren oyuncu Ezgi Mola​, dün akşam saatlerinde oğlunu kucağına aldı. Bebek​ ve annenin sağlık durumu iyiyken, çift oğullarına Can ismini verdi.

EZGİ MOLA DOĞUM​ YAPTI, OĞLUNA CAN İSMİNİ VERDİ 

2 gün önce sosyal medya hesabından gelen soruları cevaplayan Ezgi Mola, henüz doğum yapmadığını söylemişti. Dün akşam saatlerinde ise doğum yapan Ezgi Mola, sağlıklı şekilde oğlunu kucağına aldı. Çift, oğullarına Can ismini verdi.

Oyuncu Ezgi Mola anne oldu! Oğluna verdiği isim netleşti

İSMİ İLK OLARAK MERVE DİZDAR AÇIKLAMIŞTI

Ezgi Mola ile Mustafa Aksakallı‘nın bebeklerinin adını ilk olarak yakın arkadaşları Merve Dizdar açıklamış ve çiftin bebeklerine Can ismini vereceğini söylemişti. Ezgi Mola ise henüz tam olarak karar isim konusuna karar vermediklerini belirtmişti. Çift sonunda ilk andan beri düşündükleri isimlerin başında gelen Can’da karar kıldı.

Kaynak: birsenaltuntaş.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...