Tgrt Haber

Oyuncu Filiz Taçbaş, bu seferde aday olamadı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
30 Ocak 2024 10:15 - Güncelleme : 30 Ocak 2024 10:16
Oyuncu Filiz Taçbaş, bu seferde aday olamadı

Oyuncu Filiz Taçbaş, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde CHP'den İzmir Foça Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıklamıştı. Daha önce milletvekili adaylığı kabul görmeyen Taçbaş, belediye başkanı adayı da olamadı

Mahallenin Muhtarı, Arka Sokaklar, gibi dizilerde rol alan Filiz Taçbaş, ilk olarak Genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi İzmir​ ikinci bölgeden milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunmuş ancak kabul görmemişti. Daha sonra oyuncu İzmir Foça Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu duyurmuştu.

FİLİZ TAÇBAŞ BU KEZ DE SEÇİLEMEDİ 

CHP​, İzmir'deki adaylarını dün açıkladı. Foça'nın belediye başkanı adayının Saniye Bora Fıçı olduğu belirtildi. Sosyal medya hesabından yazı paylaşan Taçbaş, Filiz Taçbaş, yaptığı açıklamada; "Parti Meclisimizin aldığı kararla İzmirimizin, il ve ilçe adayları belirlendi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Cemil Tugay 'a, Foça Belediye Başkan adayımız Sayın Saniye Bora Fıçı'ya ve diğer ilçe adaylarımızı kutluyor, başarılar diliyorum. Her zaman olduğu gibi partimizin yanında ve destekçisi olacağız. Güzel İzmirimize ve güzel Foçamıza hayırlı olsun" dedi.

Oyuncu Filiz Taçbaş, bu seferde aday olamadı

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...