Tgrt Haber

Oyuncu Fırat Tanış'a kadına şiddet suçlaması!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Sabah
25 Aralık 2023 08:24 - Güncelleme : 25 Aralık 2023 09:44
Oyuncu Fırat Tanış'a kadına şiddet suçlaması!

Oyuncu Fırat Tanış'ın iki buçuk yıllık kız arkadaşı İklim Tamkan'a psikolojik  şiddet uyguladığı iddia edildi. Tamkan'ın hamile olmasına rağmen gördüğü şiddet nedeniyle Tanış'tan ayrıldığı öne sürüldü.

Ünlü dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu Fırat Tanış, 2014'te nikah masasına oturduğu Kübra Tanış ile 2022'de tek celsede boşanmıştı. Çiftin 8 yıllık evliliklerini sonlandırmasının ardından  Tanış, piyanist İklim Tamkan ile birliktelik yaşamaya başlamıştı.

Geçtiğimiz ağustos ayında çift, birlikte magazin basınına görünlülenirken 2.5 yıldır devam ettiği öne sürülen birlikteliğin sona erdiği iddia edildi.

"BEBEĞİNİ ALDIRDI" İDDİASI

Sabah gazetesinin haberine göre, ayrılğın gerekçesi ise Tanış'ın, Tamkan'a psikolojik şiddet​ uygulaması. Haberde yaklaşık 4-5 ay önce Tamkan'ın, Tanış'a hamile olduğunu söylediği, bunun üzerine ünlü oyuncunun kız arkadayşına kötü davranmaya, psikolojik şiddet uygulamaya başladığı öne sürüldü.

Bu duruma dayanamayan Tamkan'ın da bebeği kürtajla aldırarak Fırat Tanış ile olan beraberliğini sonlandırdığı iddia edildi. Haberde her iki tarafın konuya ilişkin herhangi bir açıklaması ise yer almadı.

Kaynak: Sabah

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...