Tgrt Haber

Oyuncu Gupse Özay’dan sitem dolu sözler: Çocuk tam bir babacı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Tv100.com
22 Kasım 2023 11:33 - Güncelleme : 22 Kasım 2023 11:33
Oyuncu Gupse Özay’dan sitem dolu sözler: Çocuk tam bir babacı

Lohusa filminin son set gününde soruları cevaplayan Gupse Özay, kızı Jan Asya’yı babası Barış Arduç’a bıraktığını söyleyerek, Barış şu an evde bebekle ilgileniyor. İyi tarafları var, kötü tarafları var.” sözleriyle ufak bir sitemde bulundu.

Kızı Jan Asya​ doğduktan sonra Lohusa filmiyle izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan Gupse Özay, son set gününde kamera karşısına geçerek soruları cevapladı. Kızı ve eşi Barış Arduç​ hakkında konuşan Özay, kızını babasına emanet ettiğini söyleyerek ufak bir sitemde bulundu.

“ÇOCUK TAM BİR BABACI “

Kızı Jan Asya’yı babasına emanet ettiğini söyleyen Gupse Özay, "Barış şu an evde bebekle ilgileniyor. İyi tarafları var, kötü tarafları var. İyi tarafı; ben güvenerek ve mutlu şekilde çocuğumu babasına bırakıp çalışabiliyorum fakat çocuk​ tam bir babacı, devamlı ‘babam’ diyor. O da işin kötü tarafı oldu.” Sözleriyle ufak bir sitemde bulundu.

Kendisinin ve eşi Barış Arduç'un kızlarına her anne ve baba gibi düşkün olduğunu söyleyen Özay, "Erkek erkeğe yemeğe gidiyor tabii ama az gidiyor. Her anne-baba gibi biz de düşkünüz çocuğumuza. Kız çocukları ile babaları arasında başka bir aşk oluyormuş, onu deneyimledim. O yüzden büyük bir aşk ve bağ var, bana da çalışmak için özgürlük var" dedi.

Oyuncu Gupse Özay’dan sitem dolu sözler: Çocuk tam bir babacı

BARIŞ ARDUÇ EŞİNE İLTİFATLAR DİZMİŞTİ

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer’in düğününe katılan Gupse Özay ve Barış Arduç çifti kızlarının kime benzediği sorularına cevap verdi. Karısına övgüler dizen Arduç, "Çok değişiyor. Biri görüp 'aynı babası' diyor, aynı gün başka biri geliyor 'aynı annesi' diyor. Karıma aşığım, karıma benzemesi benim için müthiş bir şey. Sağlığı yerinde olsun, bahtları güzel olsun başka bir şey istemem" derken, Gupse Özay da eşinin iltifatına karşılık "Canım çok teşekkür ederim" dedi.

 

 

 

Kaynak: Tv100.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...