Tgrt Haber

Oyuncu kadrosunu beğenmedi! Armağan Çağlayan'dan Hande Erçel’in yeni dizisine sert tepki…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
12 Eylül 2023 10:23 - Güncelleme : 12 Eylül 2023 11:40
Oyuncu kadrosunu beğenmedi! Armağan Çağlayan'dan Hande Erçel’in yeni dizisine sert tepki…

Başrolünü Hande Erçel ile Burak dEniz’in paylaştığı Bambaşka Biri dizisi dün akşamın en çok izlenenleri arasında yer aldı. Sosyal medyada bir kısım kullanıcının eleştirdiği diziye ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan’dan da tepki geldi.

Dün akşam ilk bölümüyle ekrana gelen ve Fox TV’de yayınlanan Bambaşka Biri​ isimli dizinin başrolünü ünlü oyuncular Hande Erçel​ ve Burak Deniz​ paylaşıyor. Dün akşam yayınlanan dizinin kadrosu sosyal medya kullanıcıları tarafından bazı eleştirilere neden olurken Armağan Çağlayan​, kadroyla ilgili "Bütün parayı iki başrol oyuncusuna verince diğer oyunculara ve prodüksiyona verecek para kalmamış sanırım" dedi.

"BÜTÜN PARAYI BAŞROLLERE VERMİŞLER"

Savcı Leyla (Hande Erçel) ve gazeteci Kenan'ın (Burak Deniz) yaşadıkları gerilim dolu hikayeleri konu alan dizi ilk bölümüyle ekrana geldi. Armağan Çağlayan, X hesabından yaptığı paylaşımda oyuncu kadrosunu eleştirerek "Bütün parayı iki başrol oyuncusuna verince, diğer oyunculara ve prodüksiyona verecek para kalmamış sanırım" ifadelerini kullandı.

Oyuncu kadrosunu beğenmedi! Armağan Çağlayan'dan Hande Erçel’in yeni dizisine sert tepki…

BAMBAŞKA BİRİ DİZİSİNİN KONUSU

Zor geçen hayatını ve karmaşık geçmişini geride bırakmak isteyen savcı Leyla ile şöhretli ve düzenli bir hayata sahip olmak isteyen gazeteci Kenan'ın yolları ormanda vahşice işlenen Hamdi Atılbay cinayetinde kesişir. Bu olay sonrası Leyla ve Kenan’ın hikayesi başlar…

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Nesrin 12 Eylül 2023 15:41

Hande ercelin oyunculugnu begenemedim oynayamamış

Sonraki Haber Yükleniyor...