Tgrt Haber

Oyuncu Leyla Tanlar’dan evlilik açıklaması: Acelemiz yok

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Tv100.com
25 Ekim 2023 13:40 - Güncelleme : 25 Ekim 2023 13:40
Oyuncu Leyla Tanlar’dan evlilik açıklaması: Acelemiz yok

Geçtiğimiz ay nişanlanan Leyla Tanlar ve Burak Dakak çifti muhabirlerin "Düğün ne zaman" sorusuna beklenmedik bir cevap verdi.

Başrollerini Leyla Tanlar, Burak Dakak, Ecem Erkek, Binnur Kara, Zeynep Çamcı, Olgun Toker ve Yıldıray Şahinler’in paylaştığı ‘Güzel Günler’ dizisinde tanışan Leyla Tanlar ve Burak Dakak, geçtiğimiz ay nişanlanmıştı. Evlilik​ sorularına açıklık getiren Tanlar, beklenmedik bir cevap verdi. 

OYUNCU ÇİFT GEÇTİĞİMİZ AY NİŞANLANDI

Oyuncu çift Leyla Tanlar ve Burak Dakak eylül ayında sade bir törenle nişanlandı. Törene çiftin yakın arkadaşları oyuncu Mert Yazıcıoğlu da katıldı. Leyla Tanlar ile Burak Dakak, final yapan 'Güzel Günler'de tanışıp evlenmeye karar vermişti.  

Oyuncu Leyla Tanlar’dan evlilik açıklaması: Acelemiz yok

"ACELEMİZ YOK"

Film galasına katılan Leyla Tanlar ve Burak Dakak çifti “Düğün ne zaman sorusuna cevap verdi.” Leyla Tanlar, "Burak'ın evlilik teklifi hayalimin ötesindeydi. Yüzükleri annemin evinin bahçesinde taktık. Nikah masasına oturmak için acelemiz yok" dedi.

 

Kaynak: Tv100.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...