Tgrt Haber

Oyuncu Melisa Döngel, estetik yaptıranları eleştirdi: Saygısızlık

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
12 Ocak 2024 15:39 - Güncelleme : 12 Ocak 2024 15:59
Oyuncu Melisa Döngel, estetik yaptıranları eleştirdi: Saygısızlık

Kirli Sepeti dizisinde rol alan Melisa Döngel, yaptırdığı estetikleri unutup, oyuncu arkadaşlarını eleştirdi. Estetik yaptıran meslektaşlarını eleştiren Döngel “Saygısızlık” dedi.

Yaptırdığı estetikler sonrası pişman olduğunu her seferinde dile getiren Melisa Döngel, son olarak verdiği röportajda estetik​ yaptıran meslektaşlarını eleştirdi.

ESTETİK YAPTIRANLARI ELEŞTİRDİ 

Verdiği röportajda yaptırdığı estetikleri sıralayan Melisa Döngel, röportajını unutup geçtiğimiz günlerde dergiye verdiği röportajda estetik yaptıran meslektaşlarını eleştirerek, "Mimik bir oyuncunun olmazsa olmazı. Estetikle mimiklerin bozulacağı evreye gelme durumu mesleğe yapılacak büyük bir saygısızlıktır." dedi.

Oyuncu Melisa Döngel, estetik yaptıranları eleştirdi: Saygısızlık

TEK TEK YÜZÜNDEKİ İŞLEMLERİ SAYMIŞTI 

Muhabirlerin soruları üzerine yaptırdığı estetik işlemlerini sayan Döngel, "Çene dolgum, biraz yanak dolgum var, biraz dudak, biraz da botoks. Ben benlikten çıkmışım aslında. Bütün Türkiye'nin beklediği bir an gerçekleşiyor. Dolgularımı eritiyorum. Yaptığım bütün hatalı ve yakışmayan bütün işlemlerimi doktorumun gözetiminde hayatımdan gönderiyorum." şeklinde konuşmuştu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...