Tgrt Haber

Oyuncu Neslihan Atagül hamile! Fotoğrafına beğeni yağdı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
29 Temmuz 2024 16:07 - Güncelleme : 29 Temmuz 2024 16:33
Oyuncu Neslihan Atagül hamile! Fotoğrafına beğeni yağdı

Son olarak Gecenin Ucunda dizisiyle ekranda olan Neslihan Atagül hamile olduğunu duyurdu. Kadir Doğulu ile evli olan Neslihan Atagül, hamile olduğu haberini aldıktan sonra gelen tüm projeleri reddetti.

Uzun bir süredir sağlık problemi yaşayan Neslihan Atagül hamilelik haberiyle hayranlarını sevince boğdu. Ünlü isimlerden de Neslihan Atagül'e tebrik mesajı yağdı. 

NESLİHAN ATAGÜL HAMİLE OLDUĞUNU DUYURDU 

Sosyal medya hesabından hamile fotoğrafını paylaşan Neslihan Atagül, "Bir süre daha bu mutluluğumuzu mahrem tutmak isterdik. Hakkımız da buydu açıkcası..." notunu düştü. 

Oyuncu Neslihan Atagül hamile! Fotoğrafına beğeni yağdı - 1. Resim

NESLİHAN ATAGÜL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

 20 Ağustos 1992 doğumlu Neslihan Atagül, ilk olarak rol aldığı Yaprak Dökümü dizisiyle popülerlik kazandı. Aynı yıl İlk Aşk adlı uzun metrajlı filmde oynadı ve bu filmdeki rolü ile Altın Koza Film Festivali'nde Umut Veren Genç Kadın Oyuncu ödülüne layık görüldü. Araf filmiyle uluslararası başarı elde eden Neslihan Atagül, Fatih Harbiye, Kara Sevda ve Sefirin Kızı gibi yapımlarda rol aldı. 

Oyuncu Neslihan Atagül hamile! Fotoğrafına beğeni yağdı - 2. Resim

Oyuncu Neslihan Atagül hamile! Fotoğrafına beğeni yağdı - 3. Resim

Oyuncu Neslihan Atagül hamile! Fotoğrafına beğeni yağdı - 4. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...