Tgrt Haber

Oyuncu Şilan Makal ile Şener Özbayraklı çifti İstanbul’u terk ediyor!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
27 Haziran 2024 14:22 - Güncelleme : 27 Haziran 2024 14:22
Oyuncu Şilan Makal ile Şener Özbayraklı çifti İstanbul’u terk ediyor!

Yeni Gelin dizisinde Dilan karakteriyle yer alan Şilan Makal, 2020 yılında futbolcu Şener Özbayraklı ile evlendi. Oyunculuğa ara veren Şilan Makal, ailesiyle birlikte İstanbul'dan taşınmaya karar verdiklerini açıkladı.

2020 yılında sade bir törenle evlenen Şilan Makal ile Şener Özbayraklı çifti, İstanbul​'dan taşınma kararı aldı. 3 yaşında oğulları bulunan çift, bu hafta Göcek'e taşınıyor. 

ŞİLAN MAKAL İLE ŞENER ÖZBAYRAKLI İSTANBUL'U TERK EDiYOR 

Şilan Makal 'Göcek’i yerleşiyoruz, onun koşuşturmacası var. Orayı çok seviyorum. Bir ayağımız İstanbul’da olacak tabii ama evi tamamen Göcek’e taşıyacağız. Ben çok istemedim. İstanbul’da doğdum büyüdüm. Ailem, tüm arkadaş çevrem burada ama Şener çok istiyor. Ev bulduk hazır, bu pazar taşınıyoruz. Küçük Şener de orayı çok seviyor.' dedi.

Oyuncu Şilan Makal ile Şener Özbayraklı çifti İstanbul’u terk ediyor! - 1. Resim

ŞİLAN MAKAL KİMDİR?

1993 yılında doğan Şilan Makal, Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'nde tamamladı. Şilan Makal 2015 yılında sunuculuğunu Öykü Serter'in, jüri üyeliğini ise Nur Yerlitaş,İvana Sert ve Kemal Doğulu'nun yaptığı İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran Şilan Makal, Yeni gelin dizisinde rol aldı. 

Oyuncu Şilan Makal ile Şener Özbayraklı çifti İstanbul’u terk ediyor! - 2. Resim

ŞENER ÖZBAYRAKLI KİMDİR?

 23 Ocak 1990 Artvin doğumlu Şener Özbayraklı, 2013 yılının başlarında da yaşadığı bu şehrin takımı Bursaspor’a transfer oldu ve o da tekrar ailesiyle yaşamaya başladı. Üç sezon oynadıktan sonra da Arsinspor'a geçti. Arsinspor'dan Ankaraspor'a, oradan da 2009 yılında Keçiörengücü takımına transfer oldu.  23 Haziran 2015 tarihinde Fenerbahçe, resmî internet sitesinde Şener Özbayraklı ile anlaştığını duyurdu. Özbayraklı son olarak 2019 - 20 sezonu öncesinde Galatasaray'a transfer oldu.

Oyuncu Şilan Makal ile Şener Özbayraklı çifti İstanbul’u terk ediyor! - 3. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...