Tgrt Haber

Oyunculuğa ara veren Ozan Güven, beklediği projeyi buldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
02 Ocak 2024 11:32 - Güncelleme : 02 Ocak 2024 11:36
Oyunculuğa ara veren Ozan Güven, beklediği projeyi buldu

Son olarak Babil dizisinde rol alan oyuncu Ozan Güven 3 yılın ardından Taş, Kağıt, Makas dizisiyle el sıkıştı.

Oyuncu Ozan Güven​, ara verdiği oyunculuğa Taş, Kağıt, Makas dizisiyle geri dönüyor. Yusuf Pirhasan’ın yöneteceği, Uğraş Güneş’in yazdığı dizide Ozan Güven, “Harun Yakar” adlı karakterle izleyici karşısına çıkacak.

OZAN GÜVEN 3 YIL SONRA EKRANDA

Birsen Altuntaş2ın haberine göre, 3 yıl sonra yeni diziyle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Ozan Güven, sete çıktı. Ozan Güven dizide renkli bir kişilik olan  “Harun Yakar” adlı karakteri oynayacak. Sıradışı bir avukat olan Harun, aldığı bütün davaları kazanmasıyla tanınmaktadır.

 

Oyunculuğa ara veren Ozan Güven, beklediği projeyi buldu

Kore yapımı Remember: War Of The Son’dan uyarlanan dizide hipertimestik sendromu (Hiçbir şeyi unutmama) rahatsızlığı olan ve babasının suçsuzluğunu kanıtlamak için bir avukat olan Umut Tanrkulu adlı gencin hikâyesi anlatılacak.

Ekin Koç’un “Umut” rolünü oynayacağı dizide Serra Arıtürk Umut’un partneri “Alev”i, Burak Yörük Urfalı inşaat kralı Bünyamin Demirkıran’ın tek oğlu olan Fecir’i ve Hande Ataizi de adliyenin dişli savcısı “Süreyya Yalçınkaya”yı oynayacak. Ozan Güven’in oynayacağı avukat Harun ile savcı Süreyya arasında büyük bir çekişme yaşanacak.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...