Tgrt Haber

Oyunculuğu yerden yere vurulmuştu! Hande Erçel’e yönetmeninden destek geldi…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
20 Eylül 2023 13:41 - Güncelleme : 20 Eylül 2023 14:13
Oyunculuğu yerden yere vurulmuştu! Hande Erçel’e yönetmeninden destek geldi…

Yeni sezonda başlayan "Bambaşka Biri" dizisindeki oyunculuğuyla sosyal medyada adeta yerden yere vurulan ünlü oyuncu Hande Erçel’e dizinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt sahip çıktı.

Burak Deniz’le başrolünü paylaştığı ‘Bambaşka Biri’ isimli diziyle ekranlara gelen ünlü oyuncu Hande Erçel​, oyunculuğu ve mimikleriyle eleştiri​ oklarının hedefi olmuştu. Sosyal medya kullanıcıları tarafından oyunculuğu beğenilmeyen ve adeta yerden yere vurulan Hande Erçel’e yönetmeni Neslihan Yeşilyurt’tan destek geldi. 

Oyunculuğu yerden yere vurulmuştu! Hande Erçel’e yönetmeninden destek geldi…

“Seninle beraber bir hikayenin peşine takılmak muhteşem zevkli”

Yeni sezonda yayınlanmaya başlayan ‘Bambaşka Biri’ isimli dizide "Savcı Leyla" rolünü oynayan Hande Erçel’in oyunculuğu ile ilgili sosyal medyada birçok eleştiri yapıldı. Oyunculuğunun başarısız olduğu yönünde yorumlar yapılan Erçel'e, dizinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt​'tan destek geldi. Yeşilyurt, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Erçel’in performansını övgü dolu bir mesajla anlattı. Yeşilyurt, “Bambaşka Biri setinden bir kare. Seninle beraber bir hikayenin peşine takılmak, savaşmak muhteşem zevkli" mesajını yazdı. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...