Tgrt Haber

Oyunculuk performansı eleştirilen Sümeyye Aydoğan’dan anında cevap geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
10 Şubat 2024 13:42 - Güncelleme : 10 Şubat 2024 13:49

Dün akşam yayınlanan Gaddar dizisinde Aydan rolüyle yer alan Sümeyye Aydoğan'ın ağlama sahnesine eleştiri yağınca oyuncu sosyal medya hesabından anında cevap verdi.

Başrolünde Çağatay Ulusoy​ ile birlikte rol alan Sümeyye Aydoğan​'ın dün akşam yayınlanan bölümünde ağlama sahnesi büyük eleştiri aldı. Oyuncunun mimiklerini çok yapmacık bulan izleyiciler sosyal medyada yorum yağdırdı. 

OYUNCULUK​ PERFORMANSIYLA ELEŞTİRİ ALDI 

Çağatay Ulusoy'un Dağhan, Sümeyye Aydoğan'ın ise Aydan rolüyle yer aldığı Gaddar​ dizisinin yeni bölümü dün akşam yayınlandı. Sümeyye Aydoğan'ın ağlama sahnesini yapmacık bulan izleyiciler, sosyal medyada oyuncuya binlerce eleştiri mesajı gönderdi. 

Oyunculuk performansı eleştirilen Sümeyye Aydoğan’dan anında cevap geldi - 1. Resim

OYUNCUDAN ANINDA CEVAP GELDİ 

Bir kullanıcının 'Özür dilerim ama bundan iyi olmazdı' yazısını kendi sosyal medya hesabından paylaşan oyuncu, böylece eleştirilere cevap vermiş oldu. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...