Tgrt Haber

Kazada ağır yaralanan tiyatro oyuncusu Sergen Deveci ambulans uçakla İstanbul’a sevk edildi

22 Kasım 2022 09:06 - Güncelleme : 22 Kasım 2022 09:25
Kazada ağır yaralanan tiyatro oyuncusu Sergen Deveci ambulans uçakla İstanbul’a sevk edildi

Amasya’da tiyatrocuları taşıyan minibüsün tıra çarpması sonucu 3 kişinin hayatını kaybettiği 8 kişinin de yaralandığı feci kazada tiyatro oyuncusu Sergen Deveci ağır yaralanmıştı. Dün akşam saatlerinde Amasya’ya gelen Sağlık Bakanlığı’na ait ambulans uçak, Deveci’yi İstanbul’a sevk etti.

Dün gece Amasya​'nın Merzifon​ ilçesi Çaybaşı köyü mevkiinde meydana gelen kazada​ oyuncuları taşıyan Aykut B. yönetimindeki minibüs, önünde seyreden Hacı Ahmet Kılıç kontrolündeki tıra arkadan çarptı. Kazada minibüste sıkışan tiyatro oyuncuları Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş kaza yerinde hayatını kaybetti.

SÜRATLİ OLDUĞU TESPİT EDİLEN MİNİBÜS ŞÖFORÜ TUTKLANDI

Sürücü ile minibüste yaralanan oyuncular Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek de ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Melis İşiten, Filiz Özbek ve Aykut B. tedavilerinin ardından taburcu olurken, Uğur Şalvarcıoğlu ve Özgür Ayaz ise Samsun OMÜ Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Hayati tehlikeleri bulunmayan Ceyhun Fersoy ve Burak Gülçebi’nin tedavileri Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefedddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sürüyor.
Yoğun bakımdaki takibi sonrası tedavisine İstanbul’da devam edilmesine karar verilen Sergen Deveci için Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçak devreye girdi. Deveci, Amasya Merzifon Havalimanı'ndan kalkan ambulans uçakla İstanbul Özel Florance Nightingale Hastanesi'ne sevk edildi. Kazayla ilgili süren soruşturmada süratli olduğu tespit edilen minibüsün sürücüsü Aykut B. tutuklandı.

Kazada ağır yaralanan tiyatro oyuncusu Sergen Deveci ambulans uçakla İstanbul’a sevk edildi

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...