Tgrt Haber

Oyunu kullanan Cem Yılmaz, sandık başındakileri kırdı geçirdi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
31 Mart 2024 12:51 - Güncelleme : 31 Mart 2024 14:26

Türkiye, 31 Mart seçimleri için sandık başındaki yerini aldı. Ünlü isimlerde oy verme işlemi için sabahın erken saatlerinde adreslerde olurken, Cem Yılmaz yine esprileriyle güldürmeyi başardı.

Beşiktaş’ta oyunu kullanan Cem Yılmaz​, sınıftakileri kahkahaya boğdu. Yılmaz,  İHA muhabirinin oy pusulasının uzunluğuyla ilgili sorduğu “Katlarken zorlandınız mı?” sorusuna verdiği cevapla salondakileri kahkahaya boğdu.

CEM YILMAZ SANDIK BAŞINDAKİLERİNİ KIRDI GEÇİRDİ 

Muhabirlerin “atarken çekelim” cümlesine karşın pusulayı kaldırıp atacakmış gibi yapan Cem Yılmaz, oyunu attıktan sonra gazetecilere dönerek “Gelmeyin, bir şey yapmayacağım” diyerek çıktı. Muhabirlerin sürekli peşinden gelmesinden rahatsız olan Yılmaz, bir muhabirin oy pusulasının 97 cm olduğunu hatırlatması üzerine “Sizin esprilerinizi kim yazıyor. Bana amatör geldi de” cevabı vererek oradan ayrıldı. 

Oyunu kullanan Cem Yılmaz, sandık başındakileri kırdı geçirdi - 1. Resim

Oyunu kullanan Cem Yılmaz, sandık başındakileri kırdı geçirdi - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...