Tgrt Haber

Ozan Güven’in darp davasında yeni gelişme! Adli Tıp Kurumu raporu hazırladı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
26 Ocak 2024 11:25 - Güncelleme : 26 Ocak 2024 11:27

Kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla erkek arkadaşı Ozan Güven’den şikayetçi olan Deniz Bulutsuz için adli darp raporu hazırlandı. Dava dosyasına giren raporda, Bulutsuz'da olayın ardından 'anksiyete bozukluğu' geliştiği, yaralanmasının basit bir tıbbi müdahale ile giderilebilecek ölçüde hafif nitelikte olmadığı kaydedildi.

Eski kız arkadaşı Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddiasıyla 13 yıl 6 aya kadar hapsi talep edilen Ozan Güven’in yargılandığı davada, Adli Tıp Kurumu raporu hazırlandı. Dava dosyasına giren raporda, Bulutsuz'da olayın ardından 'anksiyete bozukluğu' geliştiği, yaralanmasının basit bir tıbbi müdahale ile giderilebilecek ölçüde hafif nitelikte olmadığı kaydedildi.

'ANKSİYETE BOZUKLUĞU" GELİŞTİĞİ ANLAŞILDI 

İstanbul 58.Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderilen Adli Tıp Kurumu raporuna göre Deniz Bulutsuz'da, 13 Haziran 2020'de maruz kalındığı iddia edilen olayın ardından psikiyatrik bir hastalık olan 'anksiyete bozukluğu' geliştiğinin anlaşıldığı ve yaralanmasının kişi üzerindeki etkisinin basit bir tıbbi müdahale ile giderilebilecek ölçüde hafif nitelikte olmadığı belirtildi.

Ozan Güven’in darp davasında yeni gelişme! Adli Tıp Kurumu raporu hazırladı

VÜCUDUNDA KEMİK KIRIĞI TANIMLANMADIĞI BELİRLENDİ 

Bugün İstanbul 58.Asliye Ceza Mahkemesi'nde saat 14.20'de devam edilecek davada ayrıca, Bulutsuz'un vücudunda kemik kırığı tanımlanmadığı, yaralanmasının kişinin yaşamını tehlikeye sokan bir durum olmadığı, yüz sınırları içerisinde tespit edilen yara izinin belirli bir mesafeden fark edilmediği ve yüzde sabit iz niteliğinde olmadığı da belirtildi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...