Tgrt Haber

Özcan Deniz kız kardeşini tehdit etti! "Bir saygısızlığını daha bekliyor"

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
27 Ağustos 2024 11:32 - Güncelleme : 27 Ağustos 2024 12:13
Özcan Deniz kız kardeşini tehdit etti! "Bir saygısızlığını daha bekliyor"

Kızıl Goncalar dizisiyle ekrana dönecek Özcan Deniz, ailesini hayatından çıkardığını söylemesi üzerine kız kardeşi Yurda Güler, gelinlerini suçlayan bir yazı paylaşmıştı. Sosyal medya hesabından kız kardeşine tehditler savuran Özcan Deniz, ise "Senin ve birlikte olduğun o evli barklı adam için hazırladığım video duruyor ve bir saygısızlığını daha bekliyor" ifadelerini kullandı.

Başta menajeri abisi olmak üzere tüm ailesini hayatından çıkaran Özcan Deniz'in kız kardeşi, gelinleri Samar Dadgar​'ı suçlayarak, "Kendi çizgisinde olmayan yaşça küçük bu kızların ona yaşattığı her olumsuzluğu aile olarak o tek başına yaşamadı" dedi. Özcan Deniz2in kardeşinin paylaşımının ardından "Eveeet Yurda Hanım! Akşamı bekle bitanem" notunu ekledi. 

ÖZCAN DENİZ'DEN KIZ KARDEŞİNE TEHDİT 

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz gece yarısı yeni bir paylaşım yaparak "Beni durdurdular. Sen her zaman ailenin en saygısızı ve en sinsisiydin. Kendin gibi biriylesin ve oğluna dua et. Ama merak etme! Senin ve birlikte olduğun o evli barklı adam için hazırladığım video duruyor ve bir saygısızlığını daha bekliyor" ifadelerini kullandı.

Özcan Deniz kız kardeşini tehdit etti! "Bir saygısızlığını daha bekliyor" - 1. Resim

ÖZCAN DENİZ'İN KIZ KARDEŞİ SAMAR DADGAR'I SUÇLADI

Yurda Gürler, abisi ile yaşadıkları problemden dolayı gelinleri Samar Dadgar'ı hedef alarak, "Filmlerinde figüran olmak için İran​'dan buraya gelmiş, kendinden yaşça küçük bir kızı kendinin hayatının başrolü yapmış olabilir ama bir önceki evliliğinde olduğu gibi, kendi çizgisinde olmayan yaşça küçük bu kızların ona yaşattığı her olumsuzluğu aile olarak o tek başına yaşamadı, hep beraber yaşadık!" dedi. 

Özcan Deniz kız kardeşini tehdit etti! "Bir saygısızlığını daha bekliyor" - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...