Tgrt Haber

Özcan Deniz ve Özgü Namal'lı dizinin afişi yayınlandı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
08 Aralık 2023 16:41 - Güncelleme : 08 Aralık 2023 17:37
Özcan Deniz ve Özgü Namal'lı dizinin afişi yayınlandı

Özgü Namal ve Özcan Deniz’in başrolünde yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinin afişi yayınlandı. İlk bölümü 18 Aralık akşamı yayınlanacak dizide Özgü Namal'a beğeni ve yorum yağdı.

Uzun bir aradan sonra setlere dönen Özgü Namal, başrolü Özcan Deniz ile paylaştığı Kızıl Goncalar​ dizisinde Meryem’i oynayacak. Fragmanı beğeni toplayan dizinin afişi de yayınlandı. 18 Aralık Pazartesi günü yayın hayatına başlayacak.

ÖZGÜ NAMAL ROLÜ İÇİN TESETTÜRE GİRDİ

2020 yılında 2 çocuğunun babasını kalp krizi nedeniyle kaybeden Özgü Namal, zor günleri atlattıktan sonra yeniden setlere dönmeye karar verdi. Kızıl Goncalar dizisinde Meryem karakterini oynayan Özgü Namal dizi​ için tesettüre girdi. Ayrıca dizide önemli karakterle izleyici karşısına çıkacak Mert Yazıcıoğlu​ ise cübbe giyip sarık taktı.

Özcan Deniz ve Özgü Namal'lı dizinin afişi yayınlandı

KIZIL GONCALAR DİZİSİ OYUNCULARI

Dizide diğer önemli rolleri Mert YazıcıoğluErkan AvcıHazal TüresanMert TurakSelen ÖztürkŞerif ErolDuygu SarışınTuğrul Tülek, Yakup TurgutSitare AkbaşMina DemirtaşEsma YılmazZehra KelleciTuana Gizem Uzunlar canlandırıyor. Ömür Atay’ın yönettiği diziyi Necati Şahin kaleme alıyor.

KIZIL GONCALAR DİZİSİ KONUSU 

Kızıl Goncalar dizisinin yapımcısı Faruk Turgut, muhafazakar bir aileden gelen Meryem (Özgü Namal) ile doktor Levent’in (Özcan Deniz) çocuklarının üzerinden başlayan hikâyelerinin çerçevesinde Türkiye sosyolojisini sorgulayacaklarını belirtti.

Kaynak: Birsen Altuntaş

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...