Tgrt Haber

100. Yıl Marşı’nı okumadığı iddia edilen Özcan Deniz'den jet yalanlama geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Pop Bizde
30 Ekim 2023 16:13 - Güncelleme : 31 Ekim 2023 11:24

Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıl kutlamaları kapsamında Kıbrıs’ta sahne alan Özcan Deniz, 100. Yıl Marşı'nı okumadan indiği iddiasıyla seyirciler tarafından yuhalandığı öne sürüldü. Şarkıcıdan konuyla ilgili jet yalanlama geldi.

Özcan Deniz'in 100. Yıl Marşı'nı okumadığı için seyirciler tarafından yuhalandığı iddia edilmişti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Deniz, “28 Ekim konserimde Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamadığım koca bir yalan ve suikasttır." sözlerine yer verdi. 

SEYİRCİLER, ÖZCAN DENİZ’İ YUHALADI

Özcan Deniz, Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları Kıbrıs’ta sahne aldı. Konserin başında 29 Ekim'le ilgili konuştuğu ileri sürülen Deniz’i, seyirciler, 100. Yıl Marşı'nı okumadığı iddiasıyla yuhalayarak çatal ve bıçaklarla masalara vurdu. Gossip Pasta isimli hesaba gelen mesajda ise Deniz'in konserin başında Cumhuriyet Bayramı​'yla ilgili konuşma yaptığı ancak konser sonunda seyircilerin marş söyleyerek çağırmasına rağmen yeniden sahneye çıkmadığını belirtti

ÖZCAN DENİZ’DEN AÇIKLAMA GELDİ

İddilar sonrası Özcan Deniz’den jet yalanlama geldi. Deniz, “28 Ekim konserimde Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamadığım koca bir yalan ve suikasttır. 30 Ekim’de setim başlıyor olmasına rağmen, Filistin’de yaşananlardan dolayı karalar içinde sahneye çıkmama rağmen, bu özel geceyi iptal ettirtmedim. Ömrümde bir kere daha yaşayamayacağım bu özel 100. yıl kutlamasında sahnede olmak ve coşkuyla kutlamak istedim." dedi. 

100. Yıl Marşı’nı okumadığı iddia edilen Özcan Deniz'den jet yalanlama geldi

“YAYINLAMALARINI RİCA EDİYORUM”

Özcan Deniz seyirciden ricada bulunarak, "Konser kaydı yapılmadığı için görüntülere ulaşamıyorum. Fakat konsere gelen bin'e yakın izleyiciden birileri, ilk şarkıdan hemen sonra ve program sonunda yaptığım içi dolu, laf olsun diye değil gerçek duygularımı aktardığım uzun Cumhuriyet konuşmamı ve de kutlamamı kayıt etmiş ise yayınlamalarını rica ediyorum. Finaldeki 10. Yıl marşını oku(ya)mamam tamamen benim ile şefimin birbirimizi yanlış anlamamızdan kaynaklı bir organizasyon kargaşasıdır. Fakat kutlamamış değilim. Aksine içten ve de alkışlarla sürekli kesilerek yaptığım Cumhuriyet konuşmam ve de kutlamama gelen tüm izleyici şahittir. Kaydına ulaştığımda da paylaşacağım. Sevgiler." notunu düştü. 

 

Kaynak: Pop Bizde

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...