Tgrt Haber

Özcan Deniz’in baba olacağı haberi asılsız çıktı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
12 Eylül 2023 16:00 - Güncelleme : 12 Eylül 2023 16:54
Özcan Deniz’in baba olacağı haberi asılsız çıktı!

Geçtiğimiz ocak ayında İranlı modacı Samar Dadgar ile nikah masasına oturan Özcan Deniz’in baba olacağı yönündeki haberler asılsız çıktı!

Yakında ”Kızıl Goncalar” isimli diziyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, 8 ay önce İranlı Samar Dadgar​ ile dünya evine girmişti. Geçtiğimiz günlerde eşi Samar’ın hamile olduğu iddia edilen Özcan Deniz, haberlerin asılsız olduğunu bildirdi. 

Özcan Deniz’in baba olacağı haberi asılsız çıktı!

BABA OLACAĞI İDDİALARI GERÇEĞİ YANSITMIYOR

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, şimdilerde yeni dizisinin hazırlarını yapıyor. Ekim ayında sete çıkacak olan Kızıl Goncalar​ isimli dizinin yapımcılığını Gold Film üstleniyor. Deniz’in bu çalışmalar arasında ortaya atılan baba olacağı iddiaları, magazin dünyasının müjdeli haberi olarak karşılanırken yanlış bilgi olduğu ortaya çıktı. Birsen Altuntaş’a göre; Geçen yıl evlendikleri dönemde de bebek haberi yapılan Deniz’in İranlı eşi Samar Dadgar‘ın kendisinin değil, ablası Samar Dadgar‘ın hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Son çıkan haberin de gerçeği yansıtmadığı ve tasarımcılık yapan Samar Dadgar‘ın bebek beklemediği öğrenildi. Eşi Özcan Deniz‘in de stil danışmanlığını yapan genç modacının kendi markası adına hazırladığı koleksiyona yoğunlaştığı belirtildi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...