Tgrt Haber

Özcan Deniz'in bilinmeyen başarı hikayesini Yasemin Bozkurt açıkladı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
31 Ocak 2024 12:02 - Güncelleme : 31 Ocak 2024 12:02
Özcan Deniz'in bilinmeyen başarı hikayesini Yasemin Bozkurt açıkladı

Kızıl Goncalar dizisiyle televizyon ekranına geri dönen oyuncu Özcan Deniz’in başarı öyküsünü ilk kez TGRT Haber’de yayınlanan Bilmedikleriniz programın sunucusu Yasemin Bozkurt anlattı. Yiyecek kuru ekmeği dahi olmadığını belirten Yasemin Bozkurt, "Özcan Deniz bence kendi hayatını film yapmalı” dedi.

Asmalı Konak, Neredesin Firuze?, Evim Sensin ve İkinci Şans yapımlarıyla adından söz ettiren Özcan Deniz’in yıllar önce ne kadar zor bir hayattan buralara geldiğini anlatan Bilmedikleriniz programının sunucusu Yasemin Bozkurt, bu kadar fakirlikten buralara kadar gelmesinin büyük bir başarı olduğunu ve hayatının film olması gerektiğini anlattı.

"ÖZCAN DENİZ KENDİ HAYATINI FİLM YAPMALI"

Bilmedikleriniz programında Özcan Deniz'in yıllar önce anlattığı hayat hikayesini paylaşan Yasemin Bozkurt, "Özcan Deniz’i ben son derece başarılı buluyorum. Hayatını bildiğim için, nereden nereye geldiğini biliyorum. Özcan Deniz kendi hayatını film yapmalı. Bu kadar fakirlikten. Evlerinde elektrik yokmuş, evleri alt katta ve orada sokak lambasında ders çalışırmış ‘kuru ekmeğimiz yoktu’ diyerek anlatırdı bana." diyerek sanatçının bilinmeyen hayat hikayesini ilk kez anlattı.  

Özcan Deniz'in bilinmeyen başarı hikayesini Yasemin Bozkurt açıkladı

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...