Tgrt Haber

Olaylı boşanmadan sonra yüzü gülmedi! Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan’a bir darbe de kaynından

07 Nisan 2022 10:19 - Güncelleme : 07 Nisan 2022 10:27
Olaylı boşanmadan sonra yüzü gülmedi! Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan’a bir darbe de kaynından

Özcan Deniz ile olaylı bir boşanma süreci yaşayan Feyza Aktan’ın başı bu kez de kaynıyla dertte. Şiddet iddialarının ardından eski eşi şarkıcı Özcan Deniz ile davalık olan Feyza Aktan’ın, Özcan Deniz’in abisi Ercan Deniz’e ait araç kiralama şirketine ait bir arabayı yıllardır kullandığı iddia edildi. Deniz, Aktan hakkında 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

Kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla 1 yıl 6 aya kadar hapis istediği davada beraat eden Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan’ın başı dertten kurtulmuyor. Deniz ailesiyle sorunları bitmeyen Aktan, bu kez de kaynıyla davalık oldu. Eski eşinin abisi Ercan Deniz’e ait araç kiralama şirketine ait bir aracı yıllarca kullandığı öne sürülen Aktan, şirket avukatları tarafından savcılığa ihbar edildi.

Bir süre önce kendisine ihtarname gönderilerek aracın istendiği ancak Aktan’ın teslim etmeye yanaşmadığı öne sürülürken 'Araç bana Özcan Deniz'in hediyesidir' diyen Aktan hakkında, aracı iade etmeyerek hukuka aykırı şekilde kullanmaya devam ettiği gerekçesiyle 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Olaylı boşanmadan sonra yüzü gülmedi! Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan’a bir darbe de kaynından

‘ÖZCAN DENİZ’İN HEDİYESİ’

2016’nın Mart ayında ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz ile dünya evine giren Feyza Aktan, şiddetli geçimsizlik iddialarıyla 2019 yılında anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. Aktan, ünlü oyuncuyla evli olduğu yıllarda Özcan Deniz'in kardeşi Ercan Deniz'İn sahibi, olduğu DNZ araç kiralama şirketine ait bir aracı kullanmaya başladı. DNZ filo yetkilileri Özcan Deniz ile boşanan Aktan'ın kullanımında olan aracın iadesi için Aktan'a noter aracılığıyla ihtarname çekerek, aracın iadesi istedi.

Sabah'ın haberine göre, ihtarname sonrası Aktan, karşı bir ihtarname göndererek, aracın tün giderlerinin Özcan Deniz tarafından karşılanması gerektiği, Deniz'in şirket yetkilisi olduğu ve bu şirket aracılığıyla aracın kendi kullanımına tahsis edildiğini kaydetti. Aracın, protokol sonrası İstanbul Aile Mahkemesi tarafından kendisine tahsis edildiğini ifade eden Aktan, aracı teslim etmeyeceğini beyan etti.

Olaylı boşanmadan sonra yüzü gülmedi! Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan’a bir darbe de kaynından

‘ARACA HASAR VERDİ’

Bunun üzerine DNZ şirket yetkilileri olayla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusuna bulundu. Filo, aracı bir günlüğüne kullanımına tahsis ettiklerini, Aktan'ın araçta hasar oluşmasına neden olduğu, Bodrum'da bulunan aracın, kolluk güçleri tarafından el konularak kendilerine iade edilmesini talep etti.

Savcılıkça, ihbar üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Aktan'ın soruşturma kapsamında ifadesine başvuruldu. Genç kadın, aracın eski eşi Özcan Deniz tarafından kendisine hediye edildiğini, aralarındaki boşanma protokolünde bu durumun açıkça belirtildiğini kaydetti.

2 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Savcılık ise, DNZ firmasına ait olan aracı iade etmeyen Aktan'ın şirketin ihtarnamesine rağmen uhdesinde tutarak kullanmaya devam ettiği gerekçesiyle dava açtı. İddianamede, Deniz'in kendisine ait olmayan bir aracı protokolde tahsis etmesinin hayatın olağan akışına aykırı olduğu kaydedildi. Güveni kötüye kullanma suçundan 2 yıla kadar hapsi istenen Aktan, Asliye Ceza Mahkemesinde yargılanacak.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...