Tgrt Haber

Flaş iddia: Özcan Deniz, kendisinden 22 yaş küçük İranlı Samar Dagar ile gizlice evlendi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
25 Ocak 2023 10:40 - Güncelleme : 25 Ocak 2023 11:28
Flaş iddia: Özcan Deniz, kendisinden 22 yaş küçük İranlı Samar Dagar ile gizlice evlendi!

2019 yılına Feyza Aktan ile boşanan ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, bir süredir kendisinden 22 yaş küçük modacı Samar Dadgar ile birlikteydi. İddiaya göre Özcan Deniz, geçtiğimiz hafta sonu evinde sade bir törenle Samar Dadgar ile dünya evine girdi.

Feyza Aktan ile 2018’de evlenip 2019’da olaylı şekilde ayrıldığı Özcan Deniz, hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Deniz, annesinin onay vermemesine rağmen kendisinden 22 yaş genç, İranlıSamar Dadgar​ ile sade bir törenle gizlice evlendi. Özcan Deniz, şiddet iddiaları ve Kuzey adındaki oğullunun velayeti için eski eşiyle sık sık davalık olmuştu.

SADE BİR NİKAH TÖRENİ YAPTILAR

50 yaşındaki Özcan Deniz, uzun süredir beraber olduğu 28 yaşında İranlı modacı Samar Dagdar'a geçtiğimiz aylarda evlilik teklifi etti. Söylemezsem Olmaz programında yer alan haberde, ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ikilinin hafta sonu Zekeriyaköy'de evlerinde nikah masasına oturduğu iddia edildi. Sessiz sedasız evlenen çift, evlilik haberiyle ilgili hiçbir açıklama da yapmadı.

ÖZCAN DENİZ'İN ANNESİ EVLENMESİNİ İSTEMİYOR

Özcan Deniz'in annesi ise daha önce oğlunun ilişkisiyle ilgili yaptığı açıklamada "Oğlumun evlenmesini istemiyorum. İlla nikah masasına mı oturmak lazım? Gönüller ve kalpler bir olsun. Kız arkadaşı bu söylediklerimi duyunca üzülecek ama Özcan'ın da bunu düşünmesi lazım" diyerek evliliği veto etmişti.

Flaş iddia: Özcan Deniz, kendisinden 22 yaş küçük İranlı Samar Dagar ile gizlice evlendi!

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...