Tgrt Haber

Özge Özpirinçci’den 11 aylık olan bebeğinin ilk fotoğrafı geldi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
02 Kasım 2022 09:15 - Güncelleme : 02 Kasım 2022 09:31
Özge Özpirinçci’den 11 aylık olan bebeğinin ilk fotoğrafı geldi!

Geçen yıl eylül ayında oyuncu Burak Yamantürk ile nikah masasına oturan oyuncu Özge Özpirinçci, 11 ay öce kızı Mercan’ı kucağına almıştı. Bebeğinin şimdiye dek tek bir fotoğrafını bile paylaşmayan Özge Özpirinçci, dün yüzünün yarısını çektiği bebeğinin fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı.

“Kadın” dizisiyle adını duyuran Özge Özpirinçci, son olarak Kıvanç Tatlıtuğ​ ile 'Yakamoz S-245' isimli dizide başrol paylaşmıştı. Bir süredir ekranlarda görünmeyen Özpirinçci’nin bebeğini büyütmekle meşgul olduğu söyleniyor. Geçen yıl anne olan Özpirinçci, bebeğinin fotoğrafını ise dün ilk kez paylaştı.

" KIZIM YAY OLSUN İSTİYORUM " DEMİŞTİ

11 aylık olan kızı Mercan’la ve ailesiyle Bodrum​'da tatil yapan Özpirinçci, paylaştığı fotoğrafta kızının yüzünü kısmen gösterdi. Özge Özpirinçci, bebeğinin Akrep Burcu olmaması için dua ettiğini söylemiş, "Akrep burcunun karanlık yerleri çok. Kızım Yay olsun istiyorum" demişti. Öte yandan Özpirinçci'nin doğum kilolarından tamamen kurtulduğu da gözlendi.

Özge Özpirinçci’den 11 aylık olan bebeğinin ilk fotoğrafı geldi!

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...