Tgrt Haber

Özge Ulusoy’un babası Haydar Ulusoy trafik kazasında hayatını kaybetti!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 Aralık 2022 05:50 - Güncelleme : 05 Aralık 2022 05:56
Özge Ulusoy’un babası Haydar Ulusoy trafik kazasında hayatını kaybetti!

Oyuncu ve manken Özge Ulusoy’un babası emekli albay Haydar Ulusoy Ankara’da geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti. Emekli olduktan sonra avukatlık yaptığı öğrenilen Ulusoy'un cenazesinin saat 11.00'de Çankaya Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevinde düzenlenecek olan töreninin ardından İstanbul’da toprağa verileceği öğrenildi.

Ünlü oyuncu Özge Ulusoy baba acısı ile sarsıldı. Ankara’da Elif N. İdaresindeki otomobil Milli Savunma Bakanlığı lojmanları önünde karşıdan karşıya geçmek isteyen emekli albay Haydar Ulusoy’a çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce öteye savrulan Ulusoy, sağlık ekiplerinin müdahalesi ile hastaneye kaldırıldı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Ağır yaralanan Ulusoy akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Emekli olduktan sonra avukatlık yaptığı öğrenilen Ulusoy’un cenazesinin saat 11.00’de Çankaya Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevinde düzenlenecek olan töreninin ardından İstanbul’da toprağa verileceği öğrenildi. Kazayı yapan Elif N.’nin ise emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Özge Ulusoy’un babası Haydar Ulusoy trafik kazasında hayatını kaybetti!

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
tuncay 5 Aralık 2022 06:28

vay be habere bak

Sonraki Haber Yükleniyor...