Tgrt Haber

Özgü Namal ve Özcan Deniz’li dizinin Cannes afişi çıktı! Eleştiriler peş peşe geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: birsenaltuntaş.com
11 Ekim 2023 17:42 - Güncelleme : 11 Ekim 2023 17:42
Özgü Namal ve Özcan Deniz’li dizinin Cannes afişi çıktı! Eleştiriler peş peşe geldi

En merak edilen diziler arasında yer alan Kızıl Goncalar dizisinin afişi Cannes’da yayınlandı. Başrolünde Özgü Namal ve Özcan Deniz’in yer aldığı dizinin Cannes afişine eleştiri yağdı.

FOX TV ekranında yayınlanacak Kızıl Goncalar​ dizisinin çekimleri başladı. Konusu ve oyuncu kadrosuyla merak edilen dizinin Cannes afişi yapay görünüşü nedeniyle eleştiri aldı.

KIZIL GONCALAR AFİŞİ ELEŞTİRİ ALDI 

Uzun bir aranın ardından yeni diziyle ekrana dönecek Özgü Namal’ın partneri Özcan Deniz oldu. İkili yeni dizide merak konusu olurken, yayınlanan afiş eleştiri aldı. Oyuncuların yüzlerine yapılan photoshop​ abartılı bulundu. Özellikle Özgü Namal’ın afişteki görüntüsünü görenler tanımakta güçlük çekti.

Özgü Namal ve Özcan Deniz’li dizinin Cannes afişi çıktı! Eleştiriler peş peşe geldi

KIZIL GONCALAR DİZİSİNE 4 YENİ OYUNCU KATILDI

Daha önce TGRT Haber'de belirttiğimiz gibi, Hazal Türesanın doktor Levent’in eşi “Beste”yi, Mert Turak‘ın Meryem’in eşi “Naim”i oynadığı dizinin çocuk oyuncularından Zeynep karakterini 14 yaşındaki Mina Demirtaş oynayacak.

Mert Yazıcıoğlu‘nun “Cüneyd” rolünde izleyici karşısına çıkacağı dizinin kilit rollerinden Sadi Hüdai’yi ise güçlü oyunculuğuyla tanınan Erkan Avcı oynayacak.

Selen Öztürk, “Kızıl Goncaların en çok konuşulacak rollerinden Hasna ile karşımıza çıkacak. Yapımcısı Faruk Turgut‘un “Ülke gündemine oturacak bir dizi olacak” sözleriyle özetlediği dizide başarılı oyuncu Asiye Dinçsoy da “Müyesser” rolüyle yer alacak.

 

Kaynak: birsenaltuntaş.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...