Tgrt Haber

Özkan Uğur'un eşinden evlilik yıl dönümünde duygulandıran paylaşım: Yokluğuna alışamadım

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
16 Eylül 2023 13:15 - Güncelleme : 16 Eylül 2023 13:45
Özkan Uğur'un eşinden evlilik yıl dönümünde duygulandıran paylaşım: Yokluğuna alışamadım

MFÖ grubu üyesi Özkan Uğur, 8 Temmuz'da kansere yenik düşerek hayatını kaybetmişti. Başta ailesi olmak üzere tüm sanat camiası, büyük üzüntü yaşamıştı. Uğur'un eşi Aysun Aslan'dan evlilik yıldönümünde duygulandıran paylaşım geldi.

69 yaşında vefat eden Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan evlilik yıl dönümlerinde duygu dolu bir paylaşım yaptı. Sanatçının 34 yıllık eşi Aysun Aslan Uğur, dün akşam düzenlenen gecede 'Yaşam Boyu Onur Ödülü'ne layık görüldü. Ödül konuşmasını Instagram hesabına paylaşan Aysun Aslan Uğur paylaşımının altına duygulandıran sözler yazdı.

ÖZKAN UĞUR LENF KANSERİ​ NEDENİYLE HAYATINI KAYBETMİŞTİ

MFÖ grubu üyesi Özkan Uğur daha önce 2013 ve 2020 yıllarında lenf kanserine yakalanmış ve hastalığı yenerek sahnelere dönüş yapmıştı. 3. kez kansere yakalanan şanatçı, tedavi gördüğü hastanede yoğun bakıma alınmış ve 1.5 ay süren tedavisinin ardından hayatını kaybetmişti. Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan'dan evlilik yıldönümünde duygulandıran bir paylaşım geldi. 

Özkan Uğur'un eşinden evlilik yıl dönümünde duygulandıran paylaşım: Yokluğuna alışamadım

ÖZKAN UĞUR'UN EŞİNDEN DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM 

Ödül sonrası konuşmasını sosyal medya hesabından paylaşan Aysun Aslan Uğur, "Bugün Özkan'ımla evlilik yıldönümümüz. Benim yaşam boyu ödülüm, canım... Yokluğuna alışamadım, görünen o ki alışamayacağım da... Sadece ailen değil, kimse unutmayacak seni. Sanatsal mirasının sürekliliği için üstüme düşen ya da düşmeyen ne varsa elimden geleni yapacağım. Nur içinde yat benim biriciğim..." sözlerine yer verdi.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...