Tgrt Haber

Parayı duyunca senaryoyu bile okumamış! Nurgül Yeşilçay yıllar sonra gelen itirafıyla şaşırttı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
28 Kasım 2023 16:20 - Güncelleme : 28 Kasım 2023 16:20
Parayı duyunca senaryoyu bile okumamış! Nurgül Yeşilçay yıllar sonra gelen itirafıyla şaşırttı

Oyuncu Nurgül Yeşilçay katıldığı programda bir itirafta bulunarak, kariyerinin ilk döneminde bölüm başı verilen ücreti duyunca senaryoyu dahi okumadığını anlattı.

Berfu Yenenler’in sunduğu programa konuk olan oyuncu Nurgül Yeşilçay​ yıllar sonra yaptığı itirafla şaşırttı. Melekler Adası’nın kadrosuna dahil oluşunu anlatan oyuncu, alacağı parayı duyduktan sonra senaryoyu dahi okumadığını anlattı.

ALACAĞI ÜCRETİ DUYUNCA, SENARYOYU BİR KENARA ATTI

Programda itirafıyla şaşırtan Yeşilçay, "Bana Asmalı Konak bitince bir para verdiler, adam 10 katı para veriyorum dedi. Hiç senaryoya (Melekler Adası) falan bakmadım. Sonra gittim arabacıya en pahalısı hangisi dedim. İki tane araba gösterdi, birini aldım." sözleriyle sosyal medyada gündem oldu.

Parayı duyunca senaryoyu bile okumamış! Nurgül Yeşilçay yıllar sonra gelen itirafıyla şaşırttı

NURGÜL YEŞİLÇAY KİMDİR?

26 Mart 1976, Afyonkarahisar doğumlu Nurgül Yeşilçay, 2001'de Eskişehir Anadolu Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Üniversite eğitimi sırasında rol aldığı İkinci Bahar dizisindeki "Gülsüm" rolü ile tanındı. 2002 yılında yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı Asmalı Konak dizisinde "Bahar Karadağ" rolüyle ününü artırdı. Aynı yıl Hande Ataizi ile Melekler Adası dizisinde rol aldı. Aynı dizide rol alan Cem Özer ile evlenen oyuncu, hamileliğinin son ayında Melekler Adası dizisinden ayrıldı. 22 Mayıs 2005'te oğlu Osman Nejat'ı dünyaya getirdi.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...