Tgrt Haber

Paris Hilton, bebeğine yapılan yorumlara isyan etti: Bu dünyada bazı hasta insanlar var!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
24 Ekim 2023 15:35 - Güncelleme : 24 Ekim 2023 15:35
Paris Hilton, bebeğine yapılan yorumlara isyan etti: Bu dünyada bazı hasta insanlar var!

Geçtiğimiz aylarda anne olan Paris Hilton oğlunun görünümüne gelen yorumlara sessiz kalmadı. Paris Hilton ve eşi Carter Reum, oğullarını kucaklarına aldıktan sonra mutluluklarını sosyal medya hesabından paylaştı. Ancak gelen yorumlar çifti bir hayli sinirlendirdi.

Paris Hilton, sosyal medya hesabından bebeğinin fotoğrafını paylaştı. Ancak bazı sosyal medya kullanıcıları Paris Hilton'un oğlu Phoenix'in kafasının normalden büyük göründüğünü, minik bebeğin bir hastalığı olabileceğini ileri sürdü. Hilton, gelen eleştirilere ateş püskürdü.

PARİS HILTON BEBEĞİ​ HAKKINDA YAPILAN YORUMLARA İSYAN ETTİ 

Paris Hilton çirkin yorumlara dayanamadı ve "Phoenix'in kafası normalden büyük bir sağlık sorunu​ olabilir" yorumlarına ateş püskürdü. Hilton "Bu dünyada bazı hasta insanlar var" başlığıyla paylaştığı yazıda "Benim meleğim mükemmel bir şekilde sağlıklı. Ve evet onu doktora götürüyorum. Sadece biraz büyük bir beyni var" sözlerine yer verdi. 

Paris Hilton, bebeğine yapılan yorumlara isyan etti: Bu dünyada bazı hasta insanlar var!

PARIS HILTON KİMDİR?

17 Şubat 1981 New York doğumlu Paris Hilton, Conrad Hilton'ın torunudur. Paris Hilton ilk olarak 1990'ların sonlarında magazin dergilerinin ilgisini çekti. New York'un sosyal ortamında görünür haline gelince, 19 yaşında Donald Trump'ın ajansı Trump Model Management ile anlaşarak modellik yapmaya başladı. Ünlü bir fenomen olan Hilton, 2000'li yıllarda yeniden canlanmasını etkilemesiyle, birkaç yıldır dünyanın en yaygın halk figürlerinden biriydi. 2007 Guinness Dünya Rekorları'nda En Çok Abartılan Ünlü olarak görünürken, Forbes dergisi onu 2004, 2005 ve 2006'da 100 Ünlü listesine dahil etti ve 2012'de En Fazla Poz veren Ünlülerden biri olarak derecelendirdi. Film ve müzik sektöründe de projeleri bulunan Paris Hilton'ın oyunculuk kariyeri ise House of Wax (2005) ve The Hottie and the Nottie (2008) filmlerinde başrol almasıyla başladı.

Kaynak: Haber Merkezi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...