Tgrt Haber

Paylaşımıyla korkutmuştu! Yeşilçam'ın usta ismi Filiz Akın, son sağlık durumunu paylaştı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber.com
11 Mart 2024 18:19 - Güncelleme : 11 Mart 2024 18:20

Bir süredir kanserle mücadele eden Yeşilçam'ın usta oyuncusu Filiz Akın, son sağlık durumu hakkında sevenlerine bilgi verdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan oyuncu, "Moral oldunuz" notunu düştü.

Sosyal medya hesabını aktif şekilde kullanan Filiz Akın​, hem kulağının üst kısmındaki kanserli doku için hem de ses tellerindeki sorunlar için ameliyat​ olmuş ve uzun süre hastanede tedavi altına alınmıştı. Geçtiğimiz günlerde "İki haftadır zature başlangıcı gibi bir enfeksiyonla uğraşıyorum" sözleriyle hayranlarını meraklandıran oyuncu, yayınladığı videoyla son sağlık​ durumundan bahsetti. 

FİLİZ AKIN SON SAĞLIK DURUMUNU PAYLAŞTI 

Bir süredir sağlık sorunlarıyla uğraşan Filiz Akın'ı geçtiğimiz günlerde Türkan Şoray ziyaret etmiş ve iki ustanın videosuna beğeni yağmıştı. Geçtiğimiz hafta tekrar rahatsızlanan Akın,  sevenlerine son sağlık durumuyla ilgili açıklama yaparak, "Geçen gün kontrole gittim. 10 günlük tekrar farklı ilaçlar eklendi, olsun... İyileşmem için dualarınızı ve dileklerinizi okudum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Moral oldunuz..." ifadelerini kullandı.

Paylaşımıyla korkutmuştu! Yeşilçam'ın usta ismi Filiz Akın, son sağlık durumunu paylaştı - 1. Resim

Paylaşımıyla korkutmuştu! Yeşilçam'ın usta ismi Filiz Akın, son sağlık durumunu paylaştı - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...