Tgrt Haber

Pelin Akil ve Anıl Altan'dan 'boşanma' iddialarına cevap

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
23 Aralık 2023 10:51 - Güncelleme : 23 Aralık 2023 10:52
Pelin Akil ve Anıl Altan'dan 'boşanma' iddialarına cevap

2016 yılında nikah masasına oturan ünlü oyuncu Pelin Akil ve Anıl Altan çifti evliliklerinde kriz olduğu iddialarına fotoğraflı cevap verdi

2016 yılında nikah masasına oturan ünlü oyuncu Pelin Akil​ ve Anıl Altan çifti, 2019'da ikiz kızları Alin ve Lina'yı kucaklarına aldı. Parmakla gösterilen çiftin evliliklerinde kriz olduğu iddia edildi. Çiftten ilk cevap geldi.

BOŞANMA İDDİALARINA CEVAP GELDİ 

Arka Sıradakiler setinde tanışıp evlenen oyuncu çift​ Pelin Akil ve Anıl Altan’ın evliliklerinde kara bulutların  dolaştığı iddia edildi. Çift çocuklarıyla birlikte çıktığı tatilden kareleri sosyal medyada paylaşarak iddiaları yalanladı.

Pelin Akil ve Anıl Altan'dan 'boşanma' iddialarına cevap

MUTLULUK POZU PAYLAŞILDI 

Sevilen çift, 'evliliklerinde kriz' iddiasıyla sosyal medyada gündem oldu. Ailece yeni yıl tatiline çıkan çiftten Pelin Akil, konuyla ilgili sessiz kalmayı tercih etti. Anıl Altan ise ailece gittikleri Dubai tatilinden fotoğraflar paylaştı. Altan, romantik tatilden fotoğraflar paylaşarak evliliklerinde her şeyin yolunda olduğunun mesajını verdi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...