Tgrt Haber

Pelin Karahan’ın eşi Bedri Güntay hastaneye kaldırıldı: Apar topar ameliyata alındı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
09 Kasım 2022 09:34 - Güncelleme : 09 Kasım 2022 09:52
Pelin Karahan’ın eşi Bedri Güntay hastaneye kaldırıldı: Apar topar ameliyata alındı!

Pelin Karahan'ın hayat arkadaşı Bedri Güntay hastanelik oldu. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından eşine akciğer embolisi teşhisi konduğunu ve ameliyata alındığını paylaştı. Pelin Karahan eşinin ameliyatının başarılı geçtiğini ve hastanede gözetim altında olduğunu belirtti.

Oyuncu Pelin Karahan’ı eşi Bedri Güntay'ın birkaç gündür kendini kötü hissettiği ve Ulus’ta bir hastanede yattığı öğrenildi. Bedri Güntay'ın damarının pıhtı attığı ve bunun üzerine apar topar ameliyata alındığı belirtildi. Karahan, eşine akciğer embolisi teşhisi konduğunu söyledi.

PELİN KARAHAN’IN REKLAM ÇEKİMİ İPTAL EDİLDİ

Ünlü oyuncunun eşine özel bir hastanede anjiyo​ yapıldı. Karahan'ın ise anlaşma yaptığı kolajen markasının yarın yapılacak tanıtımı bu nedenle iptal edildi. Aynı zamanda profesyonel olarak futbol oynayan ve sağlığına çok dikkat eden Güntay'ın aniden böyle bir sağlık sorunu yaşaması yakınlarını şaşırttı.

Pelin Karahan’ın eşi Bedri Güntay hastaneye kaldırıldı: Apar topar ameliyata alındı!

"HASTANEDE GÖZETİM ALTINDA"

Güzel oyuncu çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Oyuncu eşinin durumunun iyi olduğunu dile getirerek şunları söyledi: "Sosyal medyada ve basında çıkan haberlerden dolayı bu açıklamayı yapma gereği duyuyorum. Eşim Bedir Güntay, bugün teşhisi konulan akciğer embolisi nedeni ile acil ameliyata alınmıştır. Yapılan anjiyo gayet başarılı geçti şu an hastanede gözerim altında tedavisi devam ediyor. Arayan soran herkese çok teşekkürler, şu an aramalara ve mesajlara dönemiyorum, anlayışınız için teşekkürler. Sevgiler."

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...