Tgrt Haber

Peş peşe silahlı saldırı! Dilan Polat ilk kez konuştu: "Kafasının üzerinden kurşun geçmiş"

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: TGRT Haber
12 Ekim 2023 10:08 - Güncelleme : 12 Ekim 2023 10:22

Son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Dilan Polat'ın Ataşehir'deki güzellik merkezine silahlı saldırı düzenlenmişti. Polat, eşi Engin Polat'la birlikte çektiği videoyla duruma tepki gösterdi.

Lüks yaşantısı ve sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen Dilan Polat​'ın geçtiğimiz günlerde Ataşehir​'de bulunan güzellik merkezi​ kurşunlaşmıştı. 

Günşer sonra bir silahlı saldırı​ daha yaşandı. Kara para akladıkları iddia edilen Dilan Polat’ın eşi Engin Polat​'a ait işyerinin önüne gelen motosiklette bulunan iki kişiden biri, iş yerine defalarca ateş etti. 

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.

"KUZENİMİN KAFASINDAN KURŞUN GEÇTİ"

Sosyal medyada sık sık paylaşımlar yapan Polat, silahlı saldırılar hakkında ilk kez konuştu. Eşi Engin Polat ile kamera karşısına geçen Dilan Polat, “Sosyal medyada birilerinin yönlendirmesiyle oluşan grup, artık fiziki olarak saldırmaya başladı. Kuzenimin kafanın üzerinden kurşun geçti! Bu grup artık bizim can güvenliğimizi etkiliyor! Çok mağduruz!” dedi. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...