Tgrt Haber

Pınar Altuğ arşivden fotoğraf çıkardı, binlerce yorum peş peşe geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
24 Kasım 2023 16:55 - Güncelleme : 24 Kasım 2023 16:55
Pınar Altuğ arşivden fotoğraf çıkardı, binlerce yorum peş peşe geldi

Çocuklar Duymasın dizisiyle popülerlik kazanan Pınar Altuğ, arşivini karıştırırken Arzum Onan ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. İki ismin fotoğraf karesi kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Sıkı dost olan Pınar Altuğ​ ve Arzum Onan’ın gençlik fotoğrafını Pınar Altuğ sosyal medya​ hesabından paylaştı. Sık sık bir araya gelen iki dost, sosyal medyadan da birbirlerine iltifat etmeyi ihmal etmiyor. Son olarak kariyerlerinin başındayken çektirdikleri fotoğraf​ karesini sosyal medya hesabından paylaşan iki isme beğeni yağdı. 

PINAR ALTUĞ VE ARZUM ONAN’IN FOTOĞRAFINA BEĞENİ YAĞDI

Pınar Altuğ, paylaşımını “Arzuuummm bak ne buldum. Yine bir kuçuyla bulmuşuz birbirimizi" notuyla paylaştı. Arzum Onan​ da Pınar Altuğ'un paylaşımına, "Nasıl küçüğüz Pınar" yorumunda bulundu.

Pınar Altuğ arşivden fotoğraf çıkardı, binlerce yorum peş peşe geldi

FOTOĞRAF KARESİNE YORUM YAĞDI

İki oyuncunun gençken de şimdi de çok güzel olduğunu yazan takipçileri, sadece yaş aldıklarını belirterek, iki ismin de çok değişmediğini dile getirdi. İki güzel oyuncunun bu hallerini görenler "Hâlâ çok güzelsiniz", "Resmen yıllara meydan okuyorsunuz" yorumlarını yaptı. 

 

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...