Tgrt Haber

Pınar Deniz ablasını paylaştı, benzerliğe yorum yağdı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
21 Aralık 2023 14:03 - Güncelleme : 21 Aralık 2023 14:04
Pınar Deniz ablasını paylaştı, benzerliğe yorum yağdı

Yargı dizisinin Ceylin’i Pınar Deniz, ablası Huri Deniz’in doğum gününü “Çabuk ablamın güzelliğine bakın” notuyla paylaştığı fotoğraf karesiyle kutladı.

Pınar Deniz’in işletmeci ablasının doğum gününde paylaştığı kare, sosyal medyayı salladı. İki kardeşin birbirine olan benzerliği dikkat çekerken, Huri Deniz’in sosyal medya paylaşımlarına beğeni yağdı.

“ÇABUK ABLAMIN GÜZELLİĞİNE BAKIN”

OyuncuPınar Deniz​, ablası Huri Deniz'in yeni yaşını Instagram sayfasında paylaştığı fotoğrafla kutladı. Deniz fotoğrafa, "Çabuk ablamın güzelliğine bakın! İyi ki doğdun... Yıllar önce bana dediğin gibi olmaktan, doğmaktan, dönüşmekten hiç korkma! Seni çok seviyorum!" notunu düştü. 

Pınar Deniz ablasını paylaştı, benzerliğe yorum yağdı

YORUM VE BEĞENİ YAĞDI

Adana’da dünyaya gelen, Huri Deniz babasıyla birlikte Yeniköy'deki restoranlarında işletmecilik yapıyor. Huri Deniz’in kardeşi Pınar Deniz’e olan benzerliği dikkat çekerken, fotoğrafa yorum yağdı. Daha önce de sosyal medya hesabında ablasının fotoğrafını paylaşan Pınar Deniz'i takipçileri yorum yağmuruna tutmuş; Huri Deniz'in kardeşine olan benzerliğine yorum yağmıştı. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...