Tgrt Haber

Pınar Deniz evlilik teklifi mi aldı? Ünlü oyuncu gözyaşları içinde paylaşım yaptı...

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
07 Ağustos 2023 10:35 - Güncelleme : 07 Ağustos 2023 11:19
Pınar Deniz evlilik teklifi mi aldı? Ünlü oyuncu gözyaşları içinde paylaşım yaptı...

Oyuncu Kaan Yıldırım ile bir süredir birlikte olan başarılı oyuncu Pınar Deniz, sosyal medya hesabından gözyaşları içinde bir fotoğraf karesini paylaştı. Güzel oyuncunun Yıldırım’ı etiketlediği paylaşım, evlilik teklifi iddialarını beraberinde getirdi.

Yargı dizisindeki Ceylin rolüyle sevilen oyuncular arasına giren Pınar Deniz​, bir süredir beraber olduğu Kaan Yıldırım’la gözlerden uzakta seviyeli bir ilişki​ yaşıyor. Deniz, Yıldırım’la çıktığı tatilden ağladığı bir fotoğrafı takipçileriyle paylaştı. Oyuncunun Yıldırım'ı etiketlediği paylaşımını gören takipçileri "Bunlar mutluluk gözyaşları, kesin evlilik teklifi aldı" yorumunu yaptı. 

Pınar Deniz evlilik teklifi mi aldı? Ünlü oyuncu gözyaşları içinde paylaşım yaptı...

"KESİN EVLİLİK TEKLİFİ ALDI"

2,8 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından sık sık tatilinden kareleri yayınlayan Deniz, son olarak ağladığı bir fotoğrafı paylaşarak sevgilisini etiketledi. Oyuncunun "İşte öyle bir şey" yazarak sevgilisini etiketlediği paylaşımı gören takipçileri evlilik teklifi aldığını iddia etti. Yıldırım'ın kırmızı kalp emojili yorum yaptığı paylaşımına sessiz kalmayan birçok kullanıcı, "Kesin evlilik teklifi aldı, bunlar mutluluk gözyaşları" yorumunu yaptı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...