Tgrt Haber

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım ayrıldı! Nedeni herkesi şaşırttı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
31 May 2024 10:22 - Güncelleme : 31 May 2024 10:30
Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım ayrıldı! Nedeni herkesi şaşırttı

Yargı dizisinin final olmasının ardından evlenmeleri beklenen Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım ayrıldı. Çiftin ihanet sebebiyle ayrıldığı öne sürüldü.

Evlenme teklifi alan Pınar Deniz​ ile Kaan Yıldırım​'ın bu yaz nikah masasına oturması bekleniyordu. Dizisi final yapan Pınar Deniz evlilik​ iddialarını yalanlarken, çiftten ayrılık​ haberi geldi. 

PINAR DENİZ İLE KAAN YILDIRIM AYRILDI 

Takvim Doğan Savaş'ın haberine göre; 3 yıldır birlikte olan ve bu yaz evlenecekleri konuşulan Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım ayrıldı. İhanet​ iddiası magazin kulislerini dolaşırken, çift konuyla ilgili açıklama yapmadı.

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım ayrıldı! Nedeni herkesi şaşırttı - 1. Resim

"EVLİLİK PLANIMIZ YOK"

Evlilik haberleri hakkında konuşan Pınar Deniz, "6 Ağustos'ta Londra'da evlenme teklifi aldığım doğru" derken, bu yaz Kaan Yıldırım ile evleneceği iddiasına ise "Bu yaz evlilik gibi bir planımız yok. Her ikimiz de kariyerimizde ilerliyoruz. Kaan ile akışındayız, her an her şey olabilir" dedi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...