Tgrt Haber

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım eylülde evleniyor!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
29 Ağustos 2024 15:44 - Güncelleme : 29 Ağustos 2024 15:56
Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım eylülde evleniyor!

Londra'da Kaan Yıldırım'dan evlenme teklifi alan Pınar Deniz, bu yıl içinde evlilik düşünmediklerini söylemişti. Uzun süredir birlikte olan Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım'ın eylülde nikah masasına oturacağı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz yıl evlenme teklifi alan Pınar Deniz​, Kaan Yıldırım​ ile bu yıl evlenmeyi düşünmediklerini söylemişti. Yargı dizisi nedeniyle çok yorgun olduğunu belirten Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım çifti nikah​ tarihini belirledi. 

PINAR DENİZ İLE KAAN YILDIRIM'IN NİKAH TARİHİ BELLİ OLDU 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım eylülde evleniyor. Geçen yıl 6 Ağustos’ta İngiltere’de evlilik​ kararı alan ve bu yaz da evlenecekleri konuşulan çift nikah tarihlerini ertelemişti. Ancak ünlü oyuncu çift nikah tarihini belirledi. Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım eylülde evleniyor. 

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım eylülde evleniyor! - 1. Resim

Verdiği röportajda bu yaz evlilik olmayacağını belirten Pınar Deniz, “Bu yaz evlilik planımız yok ama her an her şey olabilir” demişti. Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım’ın eylül​ ortası için nikah kıymak için bir süredir hazırlık yaptığı ortaya çıktı.

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım eylülde evleniyor! - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...