Tgrt Haber

Polat ailesinin son tatilindeki ‘Cezaevi’ esprisi ortaya çıktı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
15 Aralık 2023 09:53 - Güncelleme : 15 Aralık 2023 10:01

Kara para aklama nedeniyle geçtiğimiz ay tutuklanan Dilan ve Engin Polat’ın yaz ayında yaptığı son tatilindeki “cezaevi” esprisi ortaya çıktı.

Sosyal medya hesabından hesabından paylaştığı lüks yaşamının ardından başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Dilan ve Engin Polat​ çiftinin yaz ayında çıktıkları tatildeki cezaevi​ şakalı video aylar sonra ortaya çıktı.

CEZAEVİ ESPRİSİ AYLAR SONRA ORTAYA ÇIKTI 

Ayna karşısında kendisini çeken Dilan Polat’ın restoran yerine ‘yemekhane’ demesi sonrası Engin Polat’ın "Avluya çıkacağız aşkım avluya. Oradan sonra da koğuşa yatmaya ineceğiz" diyerek dalga geçtiği video aylar sonra ortaya çıktı.

Polat ailesinin son tatilindeki ‘Cezaevi’ esprisi ortaya çıktı

"HİÇ İYİ DEĞİLİM"

Kara para aklama​ suçlamasıyla eşi Engin Polat ile beraber tutuklanan Dilan Polat​, cezaevine girdikten sonra avukatı aracılığıyla ilk kez konuştu. Hapishaneden röportaj veren Dilan Polat, “Hiç iyi değilim, hastalanmaktan korkuyorum" dedi. 'Kara para aklama'nın ne olduğunu bilmediğini söyleyen Polat, pişman olduğunu söyledi. 

DİLAN POLAT'A BİR KÖTÜ HABER DAHA GELDİ 

Sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf ve videoların altına gelen yorumlardan rahatsız olan Dilan Polat, tutuklanmadan önce şikayette bulundu. Show Haber'in aktardığına göre, şikayeti değerlendiren savcılık, hakaret suçunun oluşabilmesi için, davranışın kişiyi küçük düşürmeye yönelik gerçekleşmesi gerektiğini ve mağdurun isminin açıkça belirtilmemiş olsa bile şahsına yönelik yapıldığında hakaret sayılabileceğini kaydetti. Polat'ın paylaştığı videonun altına yapılan yorumların kimi hedef aldığının anlaşılamadığını kaydeden savcılık, takipsizlik kararı verdi.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...