Tgrt Haber

Polat davasında sürpriz gelişme: Etkin pişmanlık yasasına başvurdular

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
16 Kasım 2023 17:44 - Güncelleme : 16 Kasım 2023 17:50
Polat davasında sürpriz gelişme: Etkin pişmanlık yasasına başvurdular

Tutuklu Dilan ve Engin çiftinin davasında avukatları Ahmet Gün bugün savcılıkta ifade vererek etkin pişmanlık yasasından yararlanmak istediğini belirtti.

Dilan Polat ve Engin Polat davasında avukat Ahmet Gün'den gelen hamle şaşırttı. Ahmet Gün, savcılıkta pişmanlık yasasından yararlanmak istediğini belirtti.

POLAT AİLESİNİN AVUKATI ETKİN PİŞMANLIKTAN YARARLANMAK İSTEDİ

Polat ailesinin avukatının etkin pişmanlıktan yaralanmak istediğini gündeme getiren gazeteci Murat Ağırel, yaptığı açıklamada "Ahmet Gün bugün Savcıya ifade verdi ve etkin pişmanlıktan yararlanmak istedi." ifadelerini kullandı.

Polat davasında sürpriz gelişme: Etkin pişmanlık yasasına başvurdular

POLAT ÇİFTİNİN ŞİRKETLERİNE KAYYUM ATANDI

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Dilan Polat ile Engin Polat çiftinin şirketlerine kayyum atandı. Sosyal medyadaki lüks paylaşımlarıyla sonrası malvarlıkları incelemeye alınan ve "Kara para aklama" suçundan tutuklanan Dilan ve Engin Polat'ın şirketlerine kayyum atandı.

Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...