Tgrt Haber

Polat'ların avukatı: Engin namaza başladı, Dilan İnşirah Suresi'ni Arapçasından okudu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
07 Aralık 2023 16:04 - Güncelleme : 07 Aralık 2023 16:05
Polat'ların avukatı: Engin namaza başladı, Dilan  İnşirah Suresi'ni Arapçasından okudu

Tutuklanan Dilan ve Engin Polat’ın avukatı Hüseyin Kaya, Engin Polat'ın namaza başladığını, Dilan Polat'ın ise İnşirah Suresi'ni Arapçasından okuduğunu söyledi.

Kara para aklama​ suçundan tutuklanan Engin ve Dilan Polat’ın avukatının açıklaması sosyal medyada gündem oldu. Polat çiftinin avukatı Hüseyin Kaya, Engin Polat​'ın cezaevinde namaza başladığını, Dilan Polat​'ın ise İnşirah Suresi'ni Arapçasından okuduğunu söyledi.

POLAT ÇİFTİNİ AVUKATININ AÇIKLAMALARI GÜNDEM OLDU

Dilan ve Engin Polat’ın cezaevinde çok başka birine dönüştüklerini anlatan avukatları Hüseyin Kaya, "Ver elini öpeyim dedi, iyi dedim. Ben pek elimi öptürmeyi sevmem. Sonra birden ne dedi biliyor musunuz? Elini silmeden abi, Engin'e gideceksin o elini Engin de öpsün. Bu elim iki kişinin aşkına objelik yaptı, nesne olmaktan çıktı. Engin' e götürdüm, öptü." sözleriyle şaşkınlık oluşturdu. 

Polat'ların avukatı: Engin namaza başladı, Dilan  İnşirah Suresi'ni Arapçasından okudu

“ENGİN NAMAZA BAŞLADI”

Dilan ve Engin Polat'ın cezaevi​ günlerinden de bahseden Hüseyin Kaya, "Engin sakalları kesti, saçları kesti, namaza başladı. Kitap okuyor. Dilan Polat, "İnşirah" Suresi'ni Arapçasından okuyor. Birkaç sureyi biliyor." dedi. 

 

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...