Tgrt Haber

Popstar Mehtap kısmi felç geçirdi! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
15 Kasım 2023 09:49 - Güncelleme : 15 Kasım 2023 09:49
Popstar Mehtap kısmi felç geçirdi! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Popstar yarışmasıyla ünlenen Mehtap Yılmaz, beynine pıhtı atması sonrası kısmi felç geçirdi. Hastaneye kaldırılan şarkıcının tedavisi devam ediyor.

Popstar yarışmasına katılmasıyla ünlenen Mehtap Yılmaz dün akşam apar topar hastaneye kaldırıldı​. Beynine pıhtı atan Yılmaz’ın kısmi felç geçirdiği açıklandı.

MEHTAP YILMAZ HASTANEYE KALDIRILDI 

Mehtap Yılmaz'ın resmi sosyal medya hesabından yayınlanan açıklamada şarkıcının son sağlık durumuyla ilgili bilgi geldi. Yapılan açıklamada, "Dün gece acil olarak hastaneye kaldırılan Mehtap Yılmaz beyin pıhtısı nedeniyle kısmi felç geçirmiştir. Tüm sevenlerimizden aldığımız mesajlar doğrultusunda açıklama yapma ihtiyacı hissediyoruz.

Şu anda doktorlar, durumunun daha iyiye gittiğini ve gerekli tedavinin yapıldığını belirtmişlerdir. Sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme olduğunda sevenlerine bilgilendirme yapılacaktır." denildi.

Popstar Mehtap kısmi felç geçirdi! Apar topar hastaneye kaldırıldı

MEHTAP YILMAZ KİMDİR?

19 Mart 1978'de Rize'de doğan Mehtap Yılmaz'ın çocukluğu Artvin'de geçti. Anne ve babasının ayrılığı nedeniyle bir süre kardeşlerinden ayrı yaşayan Mehtap Yılmaz'ın hayatı gittiği restoranda şarkı söylemesiyle değişti. Sesi çok beğenilen Yılmaz, restoranın sahibinden iş teklifi aldı. 2008 Popstra’a katılan Mehtap, popüler olmaya başladı. 

Kaynak: Haber Merkezi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...