Tgrt Haber

Poyraz Karayel'in küçük Sinan'ı Ata Berk Mutlu değişimi ile şoke etti! Son halini görenler tanıyamadı

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: TGRT Haber
16 Mart 2024 15:20 - Güncelleme : 16 Mart 2024 15:38
Poyraz Karayel'in küçük Sinan'ı Ata Berk Mutlu değişimi ile şoke etti! Son halini görenler tanıyamadı

Bir döneme damga vuran 'Poyraz Karayel' dizisinde hayat verdiği Sinan karakteriyle tanınan Ata Berk Mutlu'nun son hali görenleri şaşkına çevirdi. Şimdilerde 19 yaşına basan Mutlu, üniversiteli oldu, değişimine adeta yorum yağdı.

Başrollerinde İlker Kaleli​, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar ve Celil Nalçakan gibi oyuncuların yer aldığı Poyraz Karayel'in tekrar bölümleri dahi birçok kişi tarafından izlenmeye devam ediyor. Son dönemlerin en beğenilen yapımları arasında yer alan dizide Sinan karakterine hayat veren çocuk oyuncu Ata Berk Mutlu'nun son hali görenleri şaşkına çevirdi. 

GÖRENLER TANIYAMADI 

Ödül töreninde yaptığı konuşmayla da hafızalara kazınan Ata Berk şimdilerde 19 yaşına bastı, üniversiteye başladı. Sosyal medya hesaplarından fotoğraf ve video paylaşan Mutlu'nun son hali şoke etti. Kullanıcılar o gönderilere adeta yorum yağdırdı. 

İşte Ata Berk Mutlu'nun yıllar sonraki hali...

 

Poyraz Karayel'in küçük Sinan'ı Ata Berk Mutlu değişimi ile şoke etti! Son halini görenler tanıyamadı - 1. Resim

Poyraz Karayel'in küçük Sinan'ı Ata Berk Mutlu değişimi ile şoke etti! Son halini görenler tanıyamadı - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...