Tgrt Haber

Prenses Diana’nın satışa çıkan en kıymetli mücevherini Kim Kardashian satın aldı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
19 Ocak 2023 13:29 - Güncelleme : 19 Ocak 2023 14:06
Prenses Diana’nın satışa çıkan en kıymetli mücevherini Kim Kardashian satın aldı!

Kraliyet ailesinin talihsiz gelini olarak adlandırılan Prenses Diana, ölümünün üzerinden geçen 25 yıla rağmen merak konusu olmaya devam ediyor. Son olarak en kıymetli mücevherlerinden biri satışa çıkarılan Prenses Diana'nın ’Attallah Haçı’ adındaki broşu satışa çıkarıldı. Mücevherin alıcısı ise ünlü sosyetik isim Kim Kardashian oldu.

Özel kraliyet parçaları, soylulara ait mücevherler gibi değerli eşyaların açık artırmayla satışa sunulduğu, dünyanın en büyük müzayede evi olan Sotheby’s, bu yıl da çok özel eşyaların satışına sahne oldu. Diana’nın satışa çıkarılan ametist ve pırlantalı bir mücevheri, diğer tüm parçaların geride bıraktı. 

MÜCEVHERE 200 BİN DOLAR VERDİ

Prenses Diana​'nın ikonik ametist ve pırlanta çapraz ’Attallah Haçı’nın satışa çıktığı ünlü müzayedede mücevher, Kim Kardashian’ın temsilcileri tarafından satın alındı. Moda ve kraliyet tarihçilerinin “Ametist geleneksel olarak kraliyet ayrıcalığını temsil etse de Diana'nın alışılmadık derecede uzun bir zincirle kolye takmayı seçmesi, onun kraliyet mücevherleri koleksiyonunu benzersiz bir şekilde sergileme, geleneğe karşı çıkmaktan ve gösterişli parçaları değiştirmekten korkmama becerisini özetliyor” diye anlattığı bu mücevher artık Kim Kardashian’a ait. Kim'e yakın bir kaynak yıldızın "bir zamanlar merhum prensesin taktığı güzel bir mücevher parçasına sahip olmaktan onur duyduğunu" söyledi. Haçın Sotheby's tarafından açıklanan satış fiyatı ise 197.453 dolar.

Prenses Diana’nın satışa çıkan en kıymetli mücevherini Kim Kardashian satın aldı!

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...