Tgrt Haber

Programda mal varlığını açıklayan Kobra Murat milyarder çıktı: Kilolarca altın, evler ve yazlıklar!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
06 Ekim 2022 10:44 - Güncelleme : 06 Ekim 2022 11:05
Programda mal varlığını açıklayan Kobra Murat milyarder çıktı: Kilolarca altın, evler ve yazlıklar!

Sahne adıyla Kobra Murat olarak bilinen Murat Divandiler, önceki gün Caner Toygar’ın YouTube'da yayınlanan programına konuk oldu. Programda mal varlığıyla ilgili bilgi veren Kobra Murat, kazancını altına ve gayrimenkule yatırdığını söyledi. Kobra, "18 kilo altın, "18 ev, 4 yazlığım var" açıklamasında bulundu.

Roman​ müziğinin sevilen şarkıcısı Kobra Murat​, Caner Toygar'ın YouTube​'da yayınlanan programına katıldı. Kazancı ve mal varlığıyla ilgili soruları yanıtlayan Kobra Murat, variyetiyle dikkat çekti. Tüm zenginliğine rağmen Roman mahallesinde oturmaya devam eden Kobra, "Cimri biriyim. Atalarımın doğduğu yerdeyim” dedi.

Programda mal varlığını açıklayan Kobra Murat milyarder çıktı: Kilolarca altın, evler ve yazlıklar!

18 KİLO ALTIN, 18 EV VE 4 YAZLIK

Yoğun bir iş temposu olduğunu söyleyen Kobra Murat, kazancını gayrimenkul ve altına yatırdığını söyledi. Sürekli altına yatırım yaptığı için eşinin kendisine kızdığını söyleyen sanatçı, "Trilyonluk insanım ben. 2 tane altın kasamız var. 18 kilo altınımız var. Eşim, 'artık altın yaptırma kasalar almıyor' diyor. Karım, benim ve çocuklarımın üzerinde paralar var. Kızıma yazlık, çocuklarıma evler aldım. 18 tane evim, 4 tane de yazlığım var. Bunların hepsi alın teri. 21 saat çalışıp 3 saat uyuyarak" dedi.

Bu kadar mal varlığına rağmen roman mahallesinden taşınmadığını söyleyen sanatçı, "Cimri biriyim. Atalarımın doğduğu yerdeyim. Evim İstanbul'un fethedildiği yerde. Orada yaşamaktan mutluyum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...