Tgrt Haber

Rakibine sinirlenip güreşten çekilen İsmail Balaban, muhabirin yakasına yapıştı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Kasım 2023 09:22 - Güncelleme : 13 Kasım 2023 11:08

Survivor yarışmasında tanıştığı İlayda Şeker ile evlenen İsmail Balaban, Fethiye’de gerçekleşen yağlı güreş müsabakasında rakibine sinirlenerek yarıştan çekildi. Hızını alamayan Balaban, yakasına yapıştığı muhabire zorla görüntülerini sildirtti.

Bir TV kanalında yayımlanan "Survivor" isimli yarışma programında tanıştığı İlayda şeker ile evlenen ünlü yağlı güreşçi İsmail Balaban, Fethiye’de olay çıkardı. Katıldığı yağlı güreş turnuvasının finalinde rakibi Mustafa Batu’ya sinirlenerek güreşten çekilen Balaban, öfkeli tavırlarıyla er meydanında terör estirirken, kendisini görüntüleyen bir muhabirin de yeleğinden tutarak görüntülerini zorla sildirtti.

İSMAİL BALABAN GÜREŞTEN ÇEKİLDİ

Final müsabakasında rakibine sinirlenen İsmail Balaban, bir anda güreşmeyi bıraktı ve rakibinin elini kaldırarak güreşten çekildi. Oldukça öfkelendiği gözlenen Balaban, sahadan ayrılırken kendisine tepki gösteren seyircilerle de tartıştı.  

Rakibine sinirlenip güreşten çekilen İsmail Balaban, muhabirin yakasına yapıştı

MUHABİRE ÇİRKİN HAREKET

Balaban daha sonra hızını alamayarak kendisini görüntüleyen basın mensuplarıyla da münakaşaya başladı. "Şu telefonları siler misiniz" diyerek seslendiği bir muhabirin yeleğini tutup, görüntüleri silmesini isteyen Balaban, takım arkadaşlarının da kendisine desteğe gelmesiyle amacına ulaşarak görüntüleri sildirtti.

Medyatik sporcunun öfke kontrolünü yitirdiği anlar, sosyal medyada büyük tepki çekti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...