Tgrt Haber

Recep Bülbülses 'Sokakta ölmek istemiyorum' dedi! Kendisine yardım eden ünlüleri sıraladı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Magazinburada.net
30 Temmuz 2024 11:02 - Güncelleme : 30 Temmuz 2024 11:04

Yeşilçam'ın usta oyuncusu ve şarkıcısı Recep Bülbülses, yıllar sonra sokak ortasında yalnız başına otururken görüntülendi. Sağlık problemi yaşadığını söyleyen Recep Bülbülses kendisine sadece Kerem Alışık ve Yıldız Tilbe'nin yardım ettiğini söyledi.

Yeşilçam​'da sayısız filmde rol alan Recep Bülbülses, yıllar sonra kameralara yansıdı. Sağlık problemi​ yaşadığını belirten Recep Bülbülses, "Sokakta ölmek istemiyorum" dedi. 

RECEP BÜLBÜLSES YILLAR SONRA ORTAYA ÇIKTI 

Yıllar sonra görüntülenen Recep Bülbülses, "Çok acılar çekiyorum. Allah razı olsun bir Yıldız Tilbe yardım ediyor. Gerçekten delikanlı bir kadın. Senelerdir hep ondan yardım alıyorum. Bir daha var aydan aya bana para gönderiyor. O da Kerem Alışık. Engelli araba lazım bana. Çok rahatsızım. Allah Yıldız Tilbe’den ve Kerem Alışık’tan razı olsun. Düşenin dostu yok. Sokakta ölmek istemiyorum” dedi.

Recep Bülbülses 'Sokakta ölmek istemiyorum' dedi! Kendisine yardım eden ünlüleri sıraladı - 1. Resim

Recep Bülbülses 'Sokakta ölmek istemiyorum' dedi! Kendisine yardım eden ünlüleri sıraladı - 2. Resim

RECEP BÜLBÜLSES KİMDİR?

Mardin doğumlu Recep Bülbülses’in sinema​ kariyeri 1983 yılında rol aldığı Kardeşim Benim filmiyle başladı. Kariyeri boyunca 60’ın üzerinde filmde rol alan Recep Bülbülses, sinemadaki düşüşü sonrası müzik kariyerine başladı. Popülerliğini kaybeden Bülbülses, sokaklarda şarkı söyleyerek geçimini sağlıyor. 

Recep Bülbülses 'Sokakta ölmek istemiyorum' dedi! Kendisine yardım eden ünlüleri sıraladı - 3. Resim

Kaynak: Magazinburada.net
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...