Tgrt Haber

Recep İvedik Şahan’ın TOGG paylaşımı gündem oldu: Fındık değil ki bu yüzde 100 yerli üretim olsun!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
31 Ekim 2022 10:05 - Güncelleme : 31 Ekim 2022 10:30
Recep İvedik Şahan’ın TOGG paylaşımı gündem oldu: Fındık değil ki bu yüzde 100 yerli üretim olsun!

Recep İvedik tiplemesiyle büyük kitlelere ulan ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, yerli otomobil Togg'la ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Gökbakar yerli otomobil için "Gurur duyuyorum. Ülkemizin insanının emek verdiği ve ürettiği her şeyle gurur duyduğum gibi" paylaşımında bulundu.

Türkiye’nin merakla beklediği yerli otomobilTogg​'un seri üretiminin yapılacağı Gemlik Kampüsü resmî törenle açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan​'ın katılımıyla düzenlenen açılışta araç banttan indirildi ve sahne alanına kadar getirdi. Çok sayıda insanın beklediği yerli otomobil TOGG ile ilgili birçok ünlüden takdir içeren yorum geldi. Oyuncu Şahan Gökbakar da TOGG ile ilgili yorumlarını takipçileriyle paylaştı.

"TEKNOLOJİ ARTIK TÜM DÜNYADAN TOPLANIYOR”

Şahan Gökbakar, Togg ile ilgili "Gurur duyuyorum. Ülkemizin insanının emek verdiği ve ürettiği her şeyle gurur duyduğum gibi. Satışa başlansın, kullanayım, sürüş deneyimini de yazarım isteyen olursa. Togg güzel bir proje. Hem çağı zamanında yakalamak hem de çevreci olması açısından çok iyi. Bence Togg'un tamamen yerli üretim olmasına gerek de yok. Fındık değil ki bu %100 yerli üretim olsun. Teknoloji artık tüm dünyadan toplanıyor. Yeter ki geliştirelim, büyütelim. Ha şunu da ekleyeyim, dünyaca ünlü otomotiv şirketi Volvo'yu Çinliler kaça aldı? 1,8 milyar dolara. Yani son 2-3 yılda sırf dolar kurunu tutabilmek için harcanan merkez bankası rezervinin, hepimizin parasının yüzde biri kadar. Bu da işin başka bir boyutu. Bilmem anlatabildim mi?"

Recep İvedik Şahan’ın TOGG paylaşımı gündem oldu: Fındık değil ki bu yüzde 100 yerli üretim olsun!

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Şükrü kekliķ 1 Kasım 2022 19:21

Önce kendi kılığına baksın. Kendini duzeltsin

Veli Durmaz31 Ekim 2022 14:28

Şark kurmazı TOGG beğendi için kendi mahallesinden daya yiyeceğini çok iyi bildiği için hemen hükümete de çakmayı ihmal etmemiş.Ama merkez bankaları bağımsızdır.Yani merkez bankasına çakarken hükümete çakmış olmazsın şark kurnazı İvedik.Bilmem anlatabildim mi

Sonraki Haber Yükleniyor...