Tgrt Haber

Recep İvedik'in Sibel'inden yıllar sonra gelen itiraf

14 Aralık 2021 16:02
Recep İvedik'in Sibel'inden yıllar sonra gelen itiraf

Ekranların sevilen yüzü Fatma Toptaş'tan yani Recep İvedik'in sevilen oyuncusu Sibel'den yıllar sonra şaşırtan bir itiraf geldi. Kiraz Mevsimi, No 309, Hayat Devam Ediyor ve Bay Yanlış gibi sevilen dizilerle ekranlara çıkan Fatma Toptaş, Recep İvedik filminde de rol almıştı. Toptaş, yıllar sonra Recep İvedik filmi ile ilgili yaptığı açıklamada, "İlk yaptığım iş Recep İvedik'di. O filmi çektiğim zaman bacağıma makyajla ben yapmışlardı. Yolda yürürken filan eteğimi kaldırmaya çalışıp bacağınızda ben var mı diye soruyorlar. Filmin üzerinden yıllar geçti hala bunu soruyorlar." itirafında bulundu.

Oyunculuk serüvenine Recep İvedik filmi ile başlayan Fatma Toptaş, yıllar sonra yaptığı itirafla pes dedirtti.

"İŞ İLE EV HAYATINI BİRBİRİNDEN AYIRIYORUM"

Ev ile iş hayatını birbirinden ayırdığını dile getiren Toptaş, "Ben iş ile ev hayatını birbirinden ayırıyorum. Ne onu ona, ne diğerini ona bulaştırmamaya çalışıyorum. Orada aldığım şey ile hayatıma devam edersem ben işimi yapamam. Orada yaşıyorum, bitiriyorum ve evime dönüyorum." ifadelerini kullandı.

"FİLMDEN SONRA KENDİMİ AT ÇİFTLİĞİNE KAPATTIM"

Ekran karşınan ilk Recep İvedik filmi ile çıktığını söyleyen Fatma Toptaş, "O filmi çektiğim zaman bacağıma makyajla ben yapmışlardı. Yolda yürürken filan eteğimi kaldırmaya çalışıp bacağınızda ben var mı diye soruyorlar. Filmin üzerinden 10 küsür sene geçmiş, hala bunu soruyorlar. Hatta büyük bir paniğe kapılıp insanlar orama burama mı bakacaklar, bir şey mi yapacaklar diye kendimi at çiftliğine kapatıp 8 ay düzenli olarak at bindiğimi hatırlıyorum. Terapi niyetine. Ben tiyatro ile başladım. Oradaki aksiyon daha başka. Filmde bir topluluğun önüne çıkıyorsun ve bir anda çok büyük rakamlara ulaştı. Dizi kadar etkisi oldu. Sokakta "Sibel" diye sesleniyorlar. Evet, o benim. Ama bacağımı niye göstereyim? Tuhaf bir hal almıştı. O benim için kendimi kapamama ve at çiftliğine gitmeme sebep oldu. Ama oradan da film aldım mesela. Benim hayatımda yaşadığım şeyler, mutlaka bir şeye sebep oluyor." dedi.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...